Regeringen sygeforsikringsydelser

02/08/2011 by admin

Regeringen giver sygeforsikringsydelser til mange mennesker. Med planer for ældre borgere, de handicappede, lavtlønnede, trængende børn og dem nægtes dækning på grund af præ-eksisterende forhold, tilbyder regeringen en bred vifte af løsninger. Administration af nogle programmer er på føderalt plan, mens andre er statsdrevne. Healthcare.gov, der en hjemmeside drives af den føderale regering, indeholder et søgeværktøj for folk til at matche selv til regering sygesikring muligheder.

Medicare

Medicare er et føderalt sponsorerede sygeforsikring for personer over alder 65, personer med visse handicap og personer med slutstadiet nyresvigt. Medicare planer tilbyde to del, A og B. del A dækker indlæggelse, hospice tjenesteydelser og visse plejehjem og hjem sundhedstjenester. Lønningslisten fradrag du laver mens du arbejder løn for Medicare del A. Dette betyder, at du ikke vil betale en præmie for denne dækning. Del B opkræver et tillæg til enkeltpersoner for sygeforsikring. Del B omfatter rutinemæssig sundhedspleje, lægernes besøg, behandlinger, medicinsk udstyr og ambulante ydelser.

Medicaid

Medicaid er en statsstøttet sygesikring program for dem, der er økonomisk trængende. Hver medlemsstat er ansvarlig for at forvalte sin egen Medicaid program. De betingelser for støtteberettigelse og ansøgningsprocessen er forskellige for hver stat. Oplysninger om de planer, der er til rådighed i din tilstand, besøge din tilstands Institut for forsikring hjemmeside eller gå til Benefits.gov og Søg efter fordele af staten. Præmier for Medicaid planer er typisk på en glidende skala baseret på din husstandsindkomst niveauer.

Children's Health Insurance Program

Stater tilbyde børns sygesikring planer for børn, der ikke er berettiget til Medicaid, men er forsikret gennem privat eller arbejdsgiver-sponsorerede sygeforsikring. Finansieret af både føderale og statslige dollars, er administration af CHIP planer på statsligt niveau. Disse planer over fuld forsikringsdækning af rutinemæssig sundhedspleje til indlæggelse og operation. Children's Health Insurance Program Reauthorization Act af 2009 finanser CHIP gennem 2013. CHIP planer er omfattende og dækker rutine, forebyggende og akut lægehjælp og eventuelle andre sundhedspleje behov.

Pre-eksisterende tilstand forsikring Plan

For dem, der ikke kan skaffe private sygeforsikringer på grund af en allerede eksisterende helbredstilstand, vedtog regeringen en lov, der mandater dækning. Som en del af den økonomisk overkommelig pleje Act, vedtaget i 2010, Pre-Existing tilstand forsikring Plan (PCIP) giver mulighed for sygeforsikring for dem, der har præ-eksisterende sundhedspleje betingelser. Omkring halvdelen af alle stater tilbyde en højrisiko pool sundhedsplan med dækning for dem, der er blevet nægtet af private forsikringsselskaber. I stater uden en plan, er PCIP føderalt køre. Healthcare.gov, der en hjemmeside drives af den føderale regering, tilbyder mere information om PCIP i din tilstand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com