Hvordan man kan holde et høreapparat fra falder ud af øret

06/01/2010 by admin

Hvordan man kan holde et høreapparat fra falder ud af øret

Ideelt bør du være i stand til at bære dit høreapparat, glemme alt om det og aldrig behøver at bekymre dig om det falder ud af øret. Nogle bag-øret høreapparater og postordre høreapparater bruge en skum eller silikone indsætte — knyttet til høreapparatet — til at passe inde i øret. Disse typer af skær kommer i generiske størrelser og er mere tilbøjelige til at falde ud af øret. Men med tålmodighed og en lille forsøg og fejl, kan du finde en generisk øre stykke størrelse, der vil bo komfortabelt i øret. Brugerdefineret fit høreapparater er lavet ved hjælp af et silikone indtryk eller laser scanning eller øret; denne proces producerer et høreapparat, som skal passer ned i din ørekanalen - ikke kan falde ud.

Instruktioner

• Sørg for, du vil indsætte høreapparatet korrekt. Custom lavet høreapparater skal indsættes i den korrekte øre; normalt vil du finde et rødt mærke på den rigtige høreapparat og en blå mærke på den venstre høreapparat. Når indsat korrekt, vil øresneglen sidde flush i din ørekanalen; større høreapparater bør være flush med dit ydre øre lap — ikke fremspringende ud forbi din øret lap. Du bør føle diaset øre brik på plads--ned inde i din ørekanalen. Hvis du ikke føler høreapparatet gå på plads, eller hvis det føles sjove eller ubehageligt, tag dit høreapparat og prøv igen.

• Har nogen tjekke dit høreapparat, efter du har sat det på, for at sikre det flugter med dit ydre øre og ser ud som det er i øret korrekt. Du kan også bruge et spejl til at kontrollere; vigtigste er at lave en visuel kontrol for at sikre dit høreapparat ser korrekt indsatte.

• Henvise til din instruktionsbog eller kontakte din hørelse sundhedspleje udbyders kontor for vejledning i korrekt indsætte dit høreapparat. De fleste høreapparat brugeren guider har trin for trin instruktioner-med billeder — om, hvordan man korrekt indsætte dit høreapparat. Oprette en aftale på udbyderens høreapparat office og har en specialist gå over korrekt isætning med dig.

• Bestemme Hvornår dit høreapparat er falder ud: er det i løbet af en bestemt aktivitet eller tidspunktet på dagen? Nogle gange vil du være sikker på du sætte dit høreapparat korrekt, og senere på dagen det falder ud af øret. Et høreapparat eller øre mug kan være løs i din ørekanalen. Når du flytter hele dagen, kan tygge, tale og bøjning forårsage syg-monteret høreapparater til pop ud eller falde ud af øret.

• Læg ikke med en dårligt monteret høreapparat. Høreapparater og øre forme kommer med producentens garantier. Hvis høreapparatet er stadig under garanti – normalt to til tre år efter køb — lave en aftale med et høreapparat leverandør sælger af samme mærke høreapparat du ejer. En ny øre indtryk eller scanning kan være nødvendigt at re passer dit høreapparat. Selv når uden for garanti, kan du få et høreapparat, re monteret for omkring $300.

• Prøv forskellige størrelser eller stilarter af øre stykker, indtil du finder den bedste pasform. Hvis du er iført en høreapparat med et foranderligt skum eller silikone dome øre stykke, skal du muligvis en anden størrelse tip til at stoppe dit høreapparat fra falder ud af øret. En kuppel, der er for stor vil være svært at indsætte og vil langsomt flytte ud af din øregang hele dagen. En kuppel, som er for lille vil glide i let; men hvis du bøje over eller ryste på hovedet fra side til side, kuplen kommer ud af øret. Du kan få en række forskellige størrelser ørepropper fra din høreapparatvirksomheden eller høreapparat leverandør. Brugervejledningen til din ejer for hvordan du udskifter skum eller kuppel på dit høreapparat.

• Få nye høreapparater eller øre forme, hvis din aktuelle sæt er over fem år gamle. Efter års iført en høreapparat, begynder din øregang at ændre. Din øregang bliver større og stivere. Det er derfor et høreapparat, der passer til dit øre så godt i år kunne nu begynde at falde ud af øret. Høreapparater og øre forme skal udskiftes hver fem til syv år. Hvis du kan lide den høring, du modtager fra din enhed, kunne du bare have en ny beklædning eller shell gjort; Hvis du bære en bag øret enhed, kunne du bare have dit øre mold erstattet.

Tips & advarsler

  • Hvis du er iført en høreapparat, ved hjælp af skum tips, skal tips udskiftes hver to til tre uger. Silikone kupler skal udskiftes hver fire til seks måneder.
  • Ørevoks opbygge kunne skubbe dit høreapparat ud af øret. Har din læge check for ørevoks.
  • Vægtøgning eller tab--så lidt som syv til 10 pounds--kan ændre pasformen af dit høreapparat.
  • Ikke prøve at bruge tape eller lim til at holde dine høreapparater i sted. Kemikalier i klæbemidler er ikke godt for din hud eller dine høreapparater.
  • Høreapparater er dyre. Hvis du udskyde fastsættelsen af et høreapparat, der holder faldende ud, kan du i sidste ende miste dit høreapparat.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com