Alternative behandlinger for Hypertension

05/15/2011 by admin

Hypertension, også kendt som forhøjet blodtryk, er en fælles men alvorlig tilstand, som kan føre til hjertesygdom, nyresygdom og slagtilfælde. Hold dit blodtryk under kontrol er meget vigtigt. Du kan være interesseret i at lære at håndtere denne betingelse helt naturligt eller ønsker at integrere naturlige terapier med din konventionelle behandlinger. Du har mange muligheder for dig. Hvis du vælger tidligere, rådføre sig med en læge i naturmedicin, som ukontrolleret højt blodtryk er en alvorlig bekymring.

Livsstil ændringer

Hvis du vil behandle din hypertension naturligt, er visse livsstil ændringer nødvendige for at undgå annullering ud af fordelene ved behandlingen og maksimere deres effektivitet. Nogen fortaler for naturlig medicin vil fortælle dig en holistisk tilgang er nødvendigt, hvilket betyder, at behandle alle aspekter af dit helbred og ikke kun behandle symptomer på din tilstand. For at maksimere fordelen af alternative behandlinger, bør være heeded følgende livsstil anbefalinger.

Hvis du er overvægtig, bør du prøve at tabe nogle pounds. Selv beskedne vægttab vil have en positiv indvirkning på dit blodtryk. Træne i 30 minutter hver dag. Bryde det i mindre møder, hvis det er nødvendigt. Du bør tale med din læge om en passende regime, hvis du har forhøjet blodtryk. Hvis du ryger, er det bydende nødvendigt, du afslutter. Rygning øger blodtrykket og beskadiger blodkarrene. Skære ned på koffein og alkohol; begge øge blodtrykket.

Kosttilskud

Naturlige behandlinger for hypertension tilstræber at give tilsvarende fordele som receptpligtig medicin uden bivirkninger. Urter og kosttilskud er generelt sikkert, men det er vigtigt at holde sig til anbefalede doser til at sikre, at du ikke oplever nogen negative virkninger.

Naturlig sundhed ekspert Dr. Andrew Weil og University of Maryland Medical Center foreslår følgende kosttilskud kan være til gavn for at sænke blodtrykket. Det er ikke nødvendigt at tage alle opført som nogle tilbyde lignende ydelser. Dette er et område med naturlig medicin hvor consulting med en erfaren sundhedspleje udbyder er gavnlig

Lave niveauer af magnesium og calcium er blevet forbundet med hypertension. Tage 500 mg magnesium citrat dagligt og 1.000 mg kalk dagligt. L-arginin tilskynder blodkarrene til at spile, hvilket sænker blodtryk; tage 1.000 mg dagligt. Kalium kan være gavnlig, men undersøgelser er blandet. Effektive doser er kun tilgængelig ved recept, så du bliver nødt til at diskutere denne behandling med din læge. C-vitamin er effektive, hvis du har mild til moderat hypertension; tage 1.000 mg dagligt.

Herb achilea wilhemsii viser løfte til at sænke blodtrykket, men mere forskning er nødvendig; Tag 20 dråber af tinktur to gange om dagen. Hibiscus te har også vist evnen til at behandle forhøjet blodtryk; drikke en kop dagligt.

Nogle eksperter siger argentum fungerer bedst, hvis du er omfattet af klaustrofobi og har stærk trang til søde og salte fødevarer. Aurum metallicum er god, hvis du har en alvorlig karakter og er karriere-drevet. Calcarea carbonica er mest effektive, hvis du har klamme hænder og fødder, er overvægtige og tørster slik. Lachesis er et godt middel, hvis du er snakkesalig og let ophidset og føler trykken i brystet. Nux vomica er et godt valg hvis du er utålmodig, drevet, stærkt ønske stimulanser som kaffe og er følsomme over for lys

Afspændingsteknikker

Weil er en stor fortaler for afslapning til at sænke blodtrykket. Han siger, at disse teknikker er meget effektive behandlinger. Han foreslår, at du prøve yoga, dyb vejrtrækning, meditation og positiv visualisering. University of Maryland Medical Center konkluderer, at en bestemt form for meditation kaldes transcendental meditation har vist mest gavn for behandling af hypertension.

Alternative behandlingsmodaliteter

Visse alternative behandlinger, udføres af autoriserede fagfolk, synes at udøve en positiv effekt på blodtrykket. University of Maryland Medical Center har gennemgået undersøgelser for både akupunktur og massage og fundet de effektivt sænket hypertension. Massage er også gavnligt for at reducere stress, og undersøgelserne viste det også reduceret niveau af stresshormoner i kroppen.

Kosten forslag

En sund kost er en hovedbestanddel af alternative behandlingsregimer. Hvis du har forhøjet blodtryk, spise masser af friske, uforarbejdede fødevarer. Forarbejdede fødevarer er som regel høj i natrium. Forbruge koldtvands fisk, nødder og frø til at drage fordel af deres hjerte-sunde stoffer. Reducere dit forbrug af animalsk protein og målet for sundere proteinkilder som bønner og hele sojaprodukter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com