Virkningerne af Tylenol 3

05/20/2011 by admin

Tylenol 3 er receptpligtig smertestillende til behandling af mild til moderat smerte. Den aktive komponent af Tylenol 3 er Kodein, men det indeholder også acetaminophen. Kodein lindrer smerter, mens acetaminophen reducerer feber. Fordi Tylenol 3 er en planlagt narkotiske, er det kun tilgængelig ved recept fra en læge.

Afhængighed

Kodein er et opiat, der behandles af leveren, omdannes til morfin og tillægger smerte receptorer i hjernen. Kroppen opbygger en tolerance, og patienten skal mere Kodein til at lindre smerter, fører til afhængighed og øgede mængder for smertelindring.

Bivirkninger

Bivirkninger af Tylenol 3 omfatter svimmelhed, træthed og åndedrætsbesvær.

Allergi

Nogle patienter er allergisk over for Kodein. Disse patienter kan have problemer med vejrtrækningen og kan gå i anafylaktisk chok. Før du tager Kodein, konsultere din læge og lade ham vide, hvis du har nogen allergier fra produkter som farvestoffer, preservativs eller kød. Disse kan være tegn på mulige stof allergi.

Alkohol

Alkohol forværrer træthed og åndedrætsbesvær fra Tylenol 3. Drik ikke alkohol mens du bruger Kodein produkter såsom Tylenol 3.

Leverproblemer

Acetaminophen i Tylenol 3 piller skader leveren. Tag ikke mere Tylenol 3's end anbefalet af en læge, og tag ikke acetaminophen længere end ordineret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com