Foods at undgå med drosler mund

09/04/2010 by admin

Foods at undgå med drosler mund

Trøske er en oral gær infektion forårsaget af svampen candida. Det ser ud som hvid sår på tungen og inde i munden, gummerne og/eller hals. Hvis du er smittet med Drossel, ønsker du at undgå visse fødevarer, som nogle kan forværre infektion eller smerter og ubehag af sår.

Sure fødevarer

Spise sure fødevarer vil forværre sår og forværre smerte. Sure fødevarer omfatter kaffe, alkohol, kulsyreholdige drikkevarer, appelsin juice og andre citrusfrugter.

Forarbejdede sukker

Candida feeds på simple (tabel) sukker. Hvis du har trøske, ønsker du ikke at spise fødevarer, der vil bidrage til dets vækst. Undgå cookies, kager, slik, is og sodavand.

Gær

Fødevarer med gær er også problematisk, da drosler er i sig selv en gær infektion. Gær er fundet i ost, øl, mange slags brød, bagels, saltkringler, druesaft, og noget lavet med MSG.

Gavnlige fødevarer

Visse fødevarer kan lette heling. De omfatter yoghurt, som er rig på probiotika og kan hjælpe med at bekæmpe off skadelige svamp og rå hvidløg, som er en stærk svampedræbende middel. Spise en fed dagligt; Du kan sluge det hele, og tygge er ikke nødvendigt.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com