Pet kammeratlig plejehjem

05/28/2010 by admin

Pet kammeratlig plejehjem

Kæledyr kan have meget positive virkninger på plejehjemsbeboere. De deler hengivenhed, engagere mennesker og give beboerne noget som skal pleje. Kæledyr hjælpe varme hjerter af befolkningens ofte keder sig, deprimeret og under-stimuleret. I de seneste år, har plejehjem i vid udstrækning kommer til at omfavne kæledyr som medarbejdere, besøgende og lejlighedsvis som beboere.

Terapi hunde

Mange socialrådgivere, fysioterapeuter og ergoterapeuter vedtage hunde og sætter dem gennem terapi-hund oplæring. Terapi hunde er ofte betragtes som ansatte på deres anlæg og kan endda få særlige jakker eller tags til at identificere sig selv som sådan. Deres uddannelse lærer dem at interagerer forsigtigt med beboere, fornemme folks komfort med dem, og ikke at være bange for kørestole, rollatorer og Stokke. Terapi hunde bruges i rolige udveksling af hengivenhed og give ældre selskab. Nogle lærer også at hjælpe med grundlæggende opgaver som henter nødvendige elementer, flipping lyskontakter eller ringer til nødhjælp.

Besøgende

Trods overvejer plejehjem eller dygtige sygepleje faciliteter til at være medicinske faciliteter, efterlader de fleste stater regulerende kæledyr. Mange dygtige sygepleje faciliteter tillader mennesker at bringe firbenede besøgende. Mens reglerne variere en smule, kæledyr skal kontrolleres--enten snor eller transporterer kasse nemlig katte-- og har aktuelle vaccinationer. Pet ejere burde bringe bevis for sundhed og vaccination på mindst det første besøg. Før at bringe et dyr til et plejehjem, Spørg administratoren eller direktør for sygepleje om deres specifikke politikker.

Hjemmehørende kæledyr

Når en person med et elsket kæledyr flytter til et plejehjem, kan det være meget smertefuld og deprimerende at adskille fra en kære følgesvend; Det er derfor nogle progressive plejehjem er begyndt at lade kæledyr som beboere. Dette er stadig en mere almindelig praksis i hjemmeplejetjenester hvor beboere har deres egen mini-lejligheder i stedet for værelser foring fælles korridorer. Typisk, nyere faciliteter designet med pet bopæl i tankerne tilbyde mulighed. Disse normalt koster mere og inddrage privat løn. Mange sådanne faciliteter også kræve beboeren at være funktionel nok til at udføre en betydelig mængde af bevogtning opgaver. Kæledyr skal have en passende temperament at opholde sig i et anlæg uden told af medarbejdere eller andres sikkerhed.

Lokalisere en facilitet

Shopping for et plejehjem er en involveret proces, kæledyr eller ej, selv om mange ressourcer kan hjælpe dig mod dine mål. Den amerikanske Association for pensionerede folk (AARP) tilbyder særdeles velrenommeret, gratis plejehjem og bistået levende guider til steder i hele landet. De fleste statslige afdelinger for sundhed har gratis online og trykte publikation oversigter over alle licenserede plejehjem, herunder funktioner af hver. Lokale organisationer for seniorer og hospital socialarbejdere i dit område ofte kan give indsigt i faciliteter i dit område.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com