Hvordan til at lindre en spændingshovedpine med et viskestykke

05/02/2011 by admin

Spændingshovedpine starter normalt øverst i halsen nær bunden af kraniet eller i bunden af halsen tæt på skuldrene. Smerter fra spændingshovedpine kan synes at stamme foran eller på siden af hovedet, men oftest, du simpelthen føler smerte der først snarere end i bunden af kraniet. Ved hjælp af et lille viskestykke placeret strategisk og korrekt hjælper til at lindre spændingen.

Instruktioner

• Udfolde viskestykke, og holde en side i hver hånd, så du helt strakte længde af det, at holde længden på toppen.

• Anbring viskestykke bag hovedet i bunden af kraniet. Du skal muligvis flytte længere hår ud af den måde at placere det korrekt.

• Træk på viskestykke forsigtigt med begge hænder frem foran dig, så viskestykke danner et "U" form. Vugge dit hoved i bunden af figuren "U".

• Skub dit hoved lige tilbage bare lidt. Hvis du øve kraft, er det for meget. Når du føler dig lige begyndt at skubbe tilbage på viskestykke, stop. Hold denne stilling i 10 sekunder, og slip. Gentag proceduren op til 10 gange.

• Placer håndklæde omkring 2 inches højere op på kraniet, så "U" form er omkring halvvejs op bagsiden af kraniet, og Gentag proceduren, hvis smerten ikke blev reduceret ved at prøve i bunden af kraniet.

Tips & advarsler

  • Glem ikke at trække vejret mens du holder holdning. Vil du vide i den ene eller to prøver om denne procedure vil være nyttigt at lindre smerten. Ved hjælp af denne teknik skal reducere mængden af ikke-receptpligtige smertestillende midler tages som anvist og kan hjælpe med smerter forbundet med disse typer af hovedpine.
  • Viskestykke er beregnet til at tage nogle presset fra bunden af kraniet, at tillade blodet at flyde mere frit gennem området og lindre kilde til spændinger. Men, hvis smerten bliver værre, mens de udfører proceduren, derefter straks stoppe. Hvis du tager receptpligtig medicin for hovedpine i forbindelse med denne teknik, ikke stoppe med at tage din medicin, medmindre instrueret af en sundhedsperson. Søge lægehjælp til at udelukke enhver alvorlig sygdom, hvis du oplever hovedpine oftere eller hvis de bliver værre.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com