Sådan Spot Massage triggerpunkter i musklerne

05/26/2011 by admin

Myofascial triggerpunkter er ansvarlig for vedvarende smerter i ca. 10 procent af USA 's befolkning. Svarende til fibromayalgia, triggerpunkter generere muskelsmerter i lokaliserede zoner samt forelæggende smerte til andre websteder. De reagerer godt til massage terapi, hvor en erfaren praktiserende læge kan frigive knude med påsat tryk og/eller injektion terapi.

Instruktioner

• Kontakt med patienten til at bestemme hvor og hvordan smerten manifesterer. Henvise til en trigger punkt diagram eller en opslagsbog for at isolere en primære placering til at undersøge. Egendiagnosesystemer følger samme procedure.

• Varm op på området der skal arbejdes på med varme puder eller varme håndklæder.

• Palpere området forsigtigt at lokalisere maven af musklen. En trigger punkt føles som en stram knude inden for hovedparten af musklen. Terapeuter med særligt følsomme fingre kan føle en lille forskel i varme mellem normale væv og udløse point i overfladen bolig triggerpunkter.

• Anvende fast tryk til knuden. Triggerpunkter er ekstremt følsom, når der trykkes på. Smerter, der gnister i den umiddelbare placering og henviser i fjerntliggende steder betyder tilstedeværelsen af en aktiv udløse point.

• Gnid dine fingre på tværs af musklen vinkelret på dens længde. Dette giver et spjæt i svar, hvis en trigger punkt er til stede.

Tips & advarsler

  • Fleste læger og alternative terapi fagfolk bevandret ikke i myofascial trigger punkt diagnose. Fordi den omhandlede smerter efterligner et væld af andre sygdomme, fejldiagnosticeret triggerpunkter normalt. Tilbagevendende triggerpunkter kan kræve yderligere behandling med dry needling og inspektion af patienten til at isolere en primær årsag til irritation.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com