Kan du spise Druekerner?

05/23/2011 by admin

Kan du spise Druekerner?

Druekerner er lille, men de er pakket med meget koncentrerede næringsstoffer. Druekerner er helt sikkert for forbruget, og spise Druekerner på regelmæssig basis kan være en sund supplement til din kost. Druekerner, der indeholder omega-3 fedtsyrer, kan endda gøres i vindruekerneolie. Omega-3 fedtstoffer er sunde fedtstoffer behov for hjerte og hjerne sundhed. Druekerner også indeholder høje niveauer af vitamin A og E, som er gavnlige for huden.

Næringsstoffer i Druekerner

Druekerner indeholder polyfenoler og vitaminer såsom vitamin C og D. polyfenoler er en sammensat rig på antioxidanter, som kæmper frie radikaler. Frie radikaler er en naturlig biprodukt af aldring, der får kroppen til at nedbryde hurtigere. En velkendt polyphenol fundet i vindruekerneolie er resveratrol, som hjælper med at forebygge hjertesygdomme, kræft og øge din levetid, ifølge en rapport fra Linus Pauling Institute. Linolsyre og oligomere procyanidins eller OPCs, er ekstra næringsstoffer stærkt koncentreret i Druekerner, som bidrage til at styrke og beskytte celler samt fremskynde fornyelsesprocessen celle.

Phytoestrogen fordele

Druekerner har også høje niveauer af fytoøstrogener, plante østrogener, der er svagere end østrogen lavet af kroppen. Disse plantehormoner bidrage til at regulere vores eget hormonelle balance. Derudover har phytoøstrogener været forbundet med en lavere forekomst af kvindelige kræftformer såsom bryst og æggestokkene, ifølge en gennemgang i December 2006-udgaven af "Endokrine-relaterede kræft."

At forebygge hjertesygdomme

Druekerner giver også beskyttelse mod hjertesygdom. Antioxidanter findes i frø og druer styrke og beskytte blodkar. Når blodkar blive beskadiget som en person aldre, er et hjerteanfald mere tilbøjelige til at ske. Ifølge University of Maryland Medical Center, er grape frø også vist at reducere blodtrykket.

Vindruekerneolie smag

Druekerner har en let bitter smag. Disse frø kan synkes hele eller malet til et pulver. Pulveret kan bruges til medicinske anvendelser for at styrke immunforsvaret. For eksempel, kan du tilføje vindruekerneolie pulver til et protein ryste eller suppe bouillon. Rød Druekerner tendens til at have en meget stærkere smag.

Advarsler og forsigtighedsregler

Som med enhver urt, har Druekerner potentiale til at forårsage bivirkninger såsom kvalme, oprørt maven, hovedpine, hoste, ondt i halsen, udslæt og kløe, ifølge University of Maryland Medical Center. Druekerner kan også øge virkningen af blodfortyndende medicin såsom acetylsalicylsyre eller warfarin, hvilket kan øge din risiko for blødning. De kan også reducere effektiviteten af Phenacetin, smertestillende og en feber neddeler. Hvis du er i behandling for enhver medicinsk tilstand, tale med din læge før tidskrævende Druekerner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com