Kakaopulver ernæringsmæssige oplysninger

01/28/2011 by admin

Kakaopulver ernæringsmæssige oplysninger

Kakaopulver er chokolade, som har haft meget af dens fedt fjernes. Efter cacao bønner er blevet høstet, tørrede og ristede, er de knust i en gylle kaldes "chokolade liquor." Denne spiritus er presset til at fjerne fleste af sine kakaosmør, og de resterende legemer behandles yderligere for at blive usødet natural kakaopulver.

Hollandsk-processen kakao

Hollandsk-processen kakao har haft sin naturlige syre neutraliseres med alkali; Det er også kendt som alkalized usødet kakaopulver. Dens smag er mere fyldig end naturlige kakao, og dens farve kan variere fra rødlig-brun til en rig, mørk brun alt efter hvordan alkalisk, det spænder fra en neutral 7 til en alkalisk 8.

Naturlige kakao

Naturlige usødet kakao smag er skarpere og mere intens end hollandsk-processen kakao. Det har en kompleks chokolade smag og er sure, med en pH på omkring 5,5. I butikkerne, det er normalt noteret som "kakao", og når opskrifter kræver kakaopulver, de typisk refererer til denne type af kakao.

Hollandsk-processen kakao Ernæring Fakta

En 1-tbsp. servering af hollandsk-processen kakao indeholder 12 kalorier, 1 g fedt, 0 mg kolesterol, 3 g kulhydrater, 2 g fiber og 1 g protein.

Naturlige kakao Ernæring Fakta

En 1-tbsp. servering af kakao indeholder 12 kalorier, 1 g fedt, 0 mg kolesterol, 3 g kulhydrater, 2 g fiber og 1 g protein.

Varm kakao Mix

Ikke fejl kakaopulver til varm kakao blandingen. Varm kakao blandingen blander typisk kakaopulver med mælkepulver, sukker og andre tilsætningsstoffer, hvilket resulterer i en højere kalorie-indhold end enten hollandsk-processen eller naturlige kakao pulver.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com