Hjem afhjælpe for brune pletter på huden

04/20/2011 by admin

Mange mennesker er plaget med brune pletter eller hud misfarvninger. Stedet for at bruge skrappe kemikalier til at behandle mørke pletter på huden, ser til hjem retsmidler for enkle løsninger, ofte ved hjælp af ingredienser du allerede har derhjemme. Hvis du fortsætter med at blive generet med brune pletter, konsultere din læge for en mere konventionel behandlingsplan.

Peberrod

Peberrod kan ikke opfattes som en lægeurt, men det har et par applikationer såsom evnen til at visne brune pletter og fregner. Behandle brune pletter med en peberrod pasta anvendes direkte på huden. Lave pasta med ét revet peberrod omkring 4 inches lang; kombinere med 1/4 kop æble cider eddike. Sætte det i små glasbeholder og lad sidde i to uger. Efter to uger, stamme blandingen og anvende med en bomuld bolden på det angrebne område tre gange om dagen. Opbevar blandingen i køleskabet.

Citron

Citroner har mild blegning evner og kan hjælpe til at falme brune pletter. Citronsyre i citroner hjælper at afblege væk og ødelægge det meget øverste lag af huden. Mens det vil tage nogen tid, kan du begynde at mærke en gradvis svækkelsen af mørke pletter efter et par måneder. Simpelthen skåret op nogle citron og gnide skiver over din brun steder to til tre gange om dagen, indtil du mærke resultater. Du kan ligeledes, mætte et stykke vat med nogle citronsaft og anvendes til det ramte område et par gange om dagen.

Aloe Vera Gel

Aloe vera har længe været brugt til at behandle alle former for hudsygdomme og irritationer. Gnid gel eller juice på det angrebne område to gange om dagen for resultater. Du skal mærke nogen forbedring inden for en måned.

Ricinusolie

Castor olie har stor helbredende egenskaber og kan anvendes effektivt til behandling af brune pletter. Simpelthen mætte et stykke vat med ricinusolie og anvendelse på det angrebne område én gang om morgenen og en gang om natten. Du bør se nogle resultater i omkring en måned.

Rødløg

Rød løg har en lignende blegende effekt som citroner. Simpelthen skive op nogle røde løg og gnid skiver over det berørte område to til tre gange om dagen. Den sure karakter af rødløg virker som en peeling effekt på huden, brænding og blegning ud det øverste lag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com