Erhverv for mennesker med Bipolar lidelse

04/17/2011 by admin

Erhverv for mennesker med Bipolar lidelse

Bipolar lidelse, også kendt som manisk depression er en psykisk sygdom i hvilke perioder med svær depression suppleant med perioder med Mani eller hyperaktivitet. Bipolar lidelse kan være meget invaliderende, men det er behandlelige. Mennesker med bipolar lidelse kan arbejde i en bred vifte af jobs.

Timer

Det er ofte anbefales at mennesker med bipolar lidelse holde regelmæssige tidsplaner, herunder sover på en regelmæssig tidsplan. Dette hjælper med at forebygge forværring af deres tilstand. Derfor job, der kræver skifteholdsarbejde eller uregelmæssig timer kan ikke være en god pasform for dem.

Stress

Meget stressende job kan forværre tilstand for nogle mennesker med bipolar lidelse. Dette vil variere fra person til person, selv om. Nogle mennesker med bipolar lidelse arbejde med succes i stressende job.

Amerikanerne med Disabilities Act

Amerikanerne med Disabilities Act kræver, at arbejdsgiverne gøre rimelig indkvartering for ansatte med handicap. Rimelig accommodations kan omfatte ting som en fleksibel tidsplan, giver arbejdstageren ret til at foretage telefonopkald til læger eller andre support i arbejdstiden, og giver et roligt arbejdsområde uden distraktioner.

Uddannelse

Alle stater har erhvervsmæssig revalidering agenturer, selv om navnet på agenturerne varierer lidt fra stat til stat. Disse agenturer tilbyde job uddannelse for handicappede, herunder mennesker med bipolar lidelse.

Off-grænser arbejdspladser

Mennesker med bipolar lidelse kan arbejde i de fleste områder, men et par er off grænser. For eksempel, er mennesker, der har taget psykiatrisk medicin på noget tidspunkt i deres liv ikke tilladt at hverve i militæret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com