Virkningerne af løbende drikke alkohol

04/12/2011 by admin

Virkningerne af løbende drikke alkohol

Mens nogle mennesker er i stand til at begrænse deres alkoholindtag til et par drinks på lejlighedsvis, drikker nogle mennesker konstant. Dem, der drikker store mængder alkohol åbne deres organer op til en bred vifte af sundhedsmæssige problemer, der ikke kan røbe sig oppe indtil senere i livet. På tidspunktet for forbrug synes det konsekvenserne er begrænset til at få drukket; de langsigtede virkninger, kan dog være langt mere alvorlig.

Afhængighed

Når du drikker konsekvent store mængder alkohol, øger du din risiko for at udvikle et alkoholmisbrug. Din krop bliver afhængige af alkohol til at fungere og stoppe kan resultere i alvorlige abstinenssymptomer. Nogle af de mest almindelige abstinenssymptomer omfatter angst, kramper og rystelser. Som alle former for afhængighed er alkoholafhængighed svært at stoppe, især hvis du ikke føler, at du har et problem. Jo længere en afhængighed af varer, større skaden er sket til kroppen. Din krop bliver brugt til alkohol og over tid, du har brug for mere for en konsekvent effekt, forårsager en nedadgående spiral.

Hjerneskade

Mens løbende drikke alkohol kan forringe din hjernefunktion, som du drikker, har denne type af sædvanlige drikke langsigtede virkninger, der findes længe efter enhver drikke er stoppet. Alkohol skader nerve forbindelserne i hjernen. Når disse nerve forbindelser er beskadiget, kan de ikke repareres. Dette reducerer din hjerne fungerer kapaciteter. Nogle af de mærkbare virkninger på din hjerne omfatter hukommelsestab og ændringer til din personlighed. Hjerneceller kan også blive beskadiget og dø. Når en hjerne celle dør, erstattes ikke.

Graviditet effekter

Læger advarer ofte gravide mod drikke, mens du er gravid. En kvindes stofskifte bremser, mens gravide at lade hendes krop til at fodre barnet ved at absorbere ekstra næringsstoffer fra den mad, hun spiser. Det betyder, at hendes system absorberer mere alkohol og dermed overgår mere til barnet. På grund af baby's lille størrelse, hans krop kan ikke behandle alkoholen, og kan mærke virkningerne af alkohol ved en meget lavere dosis. Brug af alkohol - især konstant brug--under graviditet kan resultere i farlige fødselsdefekter hos barnet, samt alkoholafhængighed.

Kræftrisiko

Mange mennesker forbinder risikoen for visse kræftformer, såsom orale, halsen og spiserøret kræft, at vaner som rygning; kontinuerlig alkoholforbrug kan også øge risikoen for disse typer af kræft, især når den kombineres med rygning. Ligesom alkohol negativt påvirker din kognitive funktion, påvirker det også funktionen af dit immunforsvar. Ekstrem brug af alkohol kompromiser dit immunsystem over tid og øger din risiko for at udvikle sygdomme som kræft, at dit immunsystem kan normalt være i stand til at kæmpe.

Fordøjelsesproblemer

Alkohol absorberes hovedsageligt gennem din lever. Hvis du drikker alkohol hele tiden, øge du høj grad mængden af arbejde, som leveren skal gøre for at holde kroppen fri for giftstoffer. Dette sætter dig i en højere risiko for fordøjelsessystemet problemer, såsom leverkræft, skrumpelever og leverbetændelse. Alkohol kan også lægge pres på slimhinden i din mave og øvre tarmene, hvilket kan resultere i udvikling af sår, som er smertefulde, og kan give dig mange problemer med at spise.

Hjerteproblemer

Folk, der indtager en masse alkohol er en øget risiko for at udvikle hjerteproblemer. Kontinuerlig alkoholforbrug øger din risiko for at udvikle forhøjet blodtryk, kongestiv hjerteinsufficiens, apopleksi og kardiomyopati, som er en svækkelse og udvidelse af hjertet. Disse sygdomme sætte dit liv i fare. Desuden har alkohol en negativ virkning på niveauet af dårlige kolesterol i blodet. For kvinder, kan disse virkninger ske på et mindre niveau af alkoholforbrug på grund af metabolismen forskelle mellem køn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com