Ingredienser i cigaretrøg

01/08/2011 by admin

Ingredienser i cigaretrøg

Cigaretrøg er giftigt. Det indeholder mange grundstoffer og forbindelser, der er kendt for at forårsage kræft hos mennesker. Nogle af disse forbindelser omfatter pesticider, der er sprøjtet på tobak afgrøde, før det er fremstillet i cigaretter. Nikotin er et af de mest kendte kemikalier i cigaretter, og har mange farlige bivirkninger, men forårsager ikke kræft på sin egen.

Mainstream røg og Sidestream røg

Forskere at skelne mellem to former for cigaret røg: mainstream røg og sidestream røg. Mainstream røg refererer til røgen inhaleres og udåndede af rygeren. Sidestream røg refererer til røg produceret ved den brændende cigaret på sin egen.

"Fordi sidestream røgen genereres ved lavere temperaturer og under forskellige betingelser end mainstream røg, det indeholder højere koncentrationer af mange af de giftstoffer, der findes i inhaleret cigaretrøg," ifølge Surgeon General.

Sidestream røg er klart mere giftige og farlige end mainstream røg.

Kræftfremkaldende stoffer

Kræftfremkaldende er ethvert element eller sammensatte, der forårsager kræft i mennesker. Cigaretrøg indeholder mange kræftfremkaldende stoffer, og er klassificeret som et kræftfremkaldende stof i sig selv. Det internationale agentur for kræftforskning fundet 11 forbindelser i passiv rygning, der er kendt for kræftfremkaldende stoffer: 2-naphthylamin, 4-aminobiphenyl, benzen, vinylchlorid, ethylenoxid, arsenik, beryllium, nikkel forbindelser, krom, cadmium og polonium-210. Mange andre kemikalier i cigaretrøg producerer også kræft hos mennesker efter længere tids eksponering. De omfatter arsenik, beryllium, cadmium, bly, nikkel, benzen og vinylchlorid.

Pesticider

Pesticider er kemikalier, der anvendes til at ødelægge forskellige skadedyr, hovedsagligt insekter. Nogle pesticider finder vej til cigaretter, fordi de er sprøjtet på tobak afgrøde. Dcientists på Colorado School of Mines har opdaget tilstedeværelsen af tre pesticider--flumetralin, pendimethalin og trifluralin--der er alle kendt for at forårsage kræft. Disse kemikalier også forstyrre hormonsystemet aktivitet hos mennesker, hvilket betyder, at de forstyrrer normal reproduktion, vækst og udvikling.

Nikotin

Nikotin er det vanedannende stof i cigaretter. Nikotinafhængighed er ekstremt potent. Med hensyn til din adfærd er bliver afhængige af nikotin lig at blive afhængige af heroin eller kokain. På sin egen er nikotin en olieagtig substans, der opløses i vand. I cigaretter er det både en stimulerende og en depressivt. Det betyder, at det kan højne psykisk og fysisk aktivitet, samt reducere den. Dens bivirkninger er talrige og kan omfatte forhøjet blodtryk, muskuløs rystelser og fortykket eller hærdede arterier. Nikotin i sig selv er ikke blevet fundet for at forårsage kræft.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com