Hvordan du udskifter stivelse med resistent stivelse

01/13/2011 by admin

Hvordan du udskifter stivelse med resistent stivelse

Forskere har opdaget, at stivelse i noget mad modstår fordøjelse, ikke spike blodsukkeret og giver fiber til tarm sundhed. De kalder det resistent stivelse og undersøgelser viser, at enten spise mad højt resistent stivelse eller tilføje pulveret til mad kan hjælpe folk tabe sig og kontrollere deres blodsukkerniveau. Du kan også spise mad normalt højere i kulhydrater, ris, bønner og kartofler, koldt til at øge indholdet af resistent stivelse, som hjælper kroppen oxiderer fedt, før det bruger kalorier fra stivelsen.

Instruktioner

• Spis bælgfrugter, flækærter, linser, jordnødder og bønner, som er alle højt i resistent stivelse. Intakt korn som rå nødder, rå majs og frø også indeholde resistent stivelse. Rå majs er spiselige og føje det til salater eller salsa er en god måde at øge forbruget af resistent stivelse. Ærter er høj i resistent stivelse og kan spises som en grøntsag side parabol, i salater eller som ærtesuppe.

• Overveje bananer, ikke der er helt modne. Bananer er høj i resistent stivelse, mens de er lidt grøn. Du kan også overveje andre umodne frugter.

• Gøre pasta salater, kogte ris eller kartoffel salater. Når stivelsesholdige fødevarer er koldt, gendanne nogle af de nuværende stivelse resistent stivelse. Selv hvidt brød serveres kold eller ved stuetemperatur indeholder mere resistent stivelse end opløselig stivelse, selv om hele hvede brød indeholder typisk mere ernæring end raffineret hvidt brød.

• Kig på fødevareetiketter til den mad, du køber, såsom korn, for en ingrediens kaldet Hi-majs, som er en kommerciel og mad-grade tilsætningsstof. Hej-majs er det eneste produkt på markedet fra oktober, 2011, der indeholder pulveriseret resistent stivelse fremstillet af majs.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com