Restitutionstid for forstrækning skader

03/03/2012 by admin

Afhængigt af omfanget af skaden, kan en forstrækning skade tage et par måneder til et år eller mere at helbrede fuldstændigt. Naturligvis, jo værre healingen vil tage skade på længere. Men to andre faktorer også kan påvirke restitutionstid. De omfatter din generelle sundhed og fitness før skaden og din tilgang til healing og rehabilitering.

Generelle Fitness

Hvis du var en sund person før din Forstrækning skade, vil du sandsynligvis helbrede hurtigere. Hvis du ikke var meget fit, kan din forstrækning restitutionstid være længere og hårdere. Dette skyldes, at rehabilitering kræver øvelse. Undladelse af at følge kan resultere i yderligere skade som kroppen kompenserer for din skadet ben muskel. Forstuvet anklerne og snoede knæ er fælles under gendannelsesprocessen.

Omfanget af Healing

Om din skade er en pull, delvis muskel tåre eller en fuld adskillelse vil bestemme restitutionstid. Trækker tager generelt 2 til 4 måneder til at helbrede. Med en delvis tåre, kan det være op til 6 måneder før du kører igen og det kan tage så lang tid som et år, før du kan sprint. Fuld separationer (komplet muskel tårer) kræve kirurgi og generelt tage et år eller mere til helt helbrede.

RIS er din ven

Ved starten af en skade, ris er kritisk (hvile, is, kompression og elevation). Smertelindring medicin, såsom Ibuprofen, er nyttigt så godt. Regelmæssig kompression og eksponering til is styrker blod til det skadede område og hjælper reparationsprocessen. Anvend pres i 15 minutter ad gangen mindst to gange om dagen. Resten og elevation tillader det skadede område til at helbrede.

Behandling forventninger

Hvis kirurgi er nødvendigt, vil du have regelmæssig rehabilitering sessioner med en fysioterapeut bagefter at fremskynde din opsving. Næste, du skal begynde at strække forstrækning muskler igen. Stretching arvæv er nøglen til den fulde udnyttelse af din forstrækning i fremtiden. Vent ikke for din sygesikring til at tildele dig til rehabilitering; Det kan tage op til 6 uger til at planlægge en aftale. Få startet tidligt.

Førtidig udnyttelse og Full Recovery

Med et bud forstrækning er de bedste øvelser lav effekt ones. Hvis du var en runner, kan du prøve at bruge en elliptisk maskine i stedet. Hvis du løfter vægte, tilføje ekstra vægt langsomt, især for squats og ben presser. Spise protein til at fremskynde din helbredelse. Og strækker sig mindst to gange om dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com