Hvor er Colon Cancer Spread?

02/05/2011 by admin

Kræft kan påvirke nogen del af kroppen, men det er især udbredt i tyktarmen eller tyktarmen. Tyktarmskræft er forårsaget af unormale celler kaldet polypper udvikler i foring af tyktarmen. Hvis fanget tidligt nok, disse polypper er sædvanligvis godartede og føre ikke til kræft. Hvis kræft har udviklet sig i din kolon, er test bestilt til at bestemme fase af kræft i tyktarmen.

Fase 0

Fase 0 er den tidligste fase af tyktarmskræft og betyder, at kræften ikke har spredt sig forbi det inderste lag af tyktarmen. Kolon kræft diagnosticeres på dette stadium har høj overlevelsesrater.

Fase 1

Fase 1 tyktarmskræft betyder, at kræften har spredt sig til andre dele af tyktarmen, men ikke har avanceret forbi væggen af tyktarmen og angivet andre dele af kroppen.

Fase 2

I fase 2, kræften har spredt sig gennem kolon væg men ikke har nået lymfeknuderne. Fase 2 er sommetider opdelt i en 2A og 2B fase.

Fase 3

I fase 3 kolon kræft, er kræft nu flyttet ind i lymfeknuder i kroppen. Fase 3 er sommetider opdelt i en 3A, 3B og 3C fase.

Etape 4

Fase 4 er naturligvis den mest alvorlige og angiver kræft er nu i andre organer i kroppen. Overlevelsesrater for personer med tyktarmskræft på nuværende tidspunkt er meget lav.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com