Hvordan man undgår muskelatrofi med Bell's parese

01/24/2011 by admin

Bell's parese kan være en skræmmende lidelse. Sin pludseligt indsættende og dens ofte mystiske årsag, kan forårsage panik og frustration i dem, der lider af det. Den positive side af denne generende sygdom, karakteriseret ved pludselige ansigtslammelse, er, at det ofte løser sig selv i gang. I mellemtiden, er fremgangsmåde ofte til behandling af symptomer, herunder at forhindre atrofi af ansigtets muskler.

Instruktioner

• Træne musklerne gradvist. Ansigtsmuskler begynder ikke at atrofi lige bortrejst. Hvis du tvinger muskler til at flytte, før din ansigtet nerver begynder at helbrede, kan du træne de forkerte muskler til at bevæge sig og forårsage ujævn bevægelse af ansigtets muskler senere.

• Tryk på eller massage dine muskler, indtil nervefunktion begynder at vende tilbage. Dette giver den blide muskelstimulation uden fare for forkert muskelbevægelser.

• Fokus på symmetri. Når du er til det punkt, hvor du kan starte øvelser, pas på dig selv i spejlet. Dit mål er ikke kun for bevægelse, men også bevægelse, der matcher den arbejdende side af dit ansigt.

• Lyt til din krop og hvile når det er nødvendigt. Din ansigtsbehandling nerver har lidt traumer og ligesom enhver anden skade, har brug for resten lige så meget som øvelse til at inddrive fuldt ud.

• Overveje biofeedback. Dit forsøg på at flytte musklen kan opnå resultater, selvom du ikke kan se dem i spejlet. Biofeedback terapi giver dig en mere indgående kig på aktivitet i dine muskler og resultaterne af din indsats.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com