Hvad er buprenorphin?

12/20/2011 by admin

Hvad er buprenorphin?

Med over en million mennesker afhængige af opiater i USA, er traditionelle metadon klinikker blevet svært at komme ind på grund af lange ventelister. Drug Addiction Act af 2000 gjorde det muligt for læger at administrere buprenorphin som en alternativ behandling for opiat afhængighed, forudsat de mærker bruges blev godkendt af Food & Drug Administration.

Identifikation

Fra oktober 2002 blev buprenorphin klassificeret som et narkotiske smertestillende middel i Schedue III. Kendt under mærkenavne Suboxone og Subutex, er det mest almindeligt anvendt til behandling af opiat afhængighed lidelser. Suboxone er lavet med fire dele buprenorphin og en del naloxon, mens Subutex er lavet med buprenorphin alene.

Funktion

Buprenorphin virker ved at fjerne cravings, og blokerer virkningerne af opiater. Det administreres i tabletform til placering under tungen i 2 til 8 mg doser. Stoffet virker som et opiat, og som en opiat blocker. Patienter, der tager dette stof skal være under en læges tilsyn og at deltage i regelmæssige rådgivning sessioner. Det har også en smertestillende, eller smerte-blokerende virkning, samt.

Typer af opiater behandles af buprenorphin omfatter heltinde, Kodein, morfin, opium, nalorphine (Nalline), oxycodon (Contalgin) og meperidine (Demerol).

Funktioner

Som en smertestillende, er buprenorphin opført under navn, Buprenex. Læge, der administrerer buprenorphin skal være certificeret af Department of Health og Human Services, og kan kun behandle op til 30 patienter på et tidspunkt med stofbrug.

Subutex og Suboxone mærker både bidrage til at behandle opiat afhængighed i forebyggelse af abstinenssymptomer forårsaget af opiater. Det blokerer disse symptom gennem dets analgetiske effekter på kroppens system.

Effekter

Den ekstra ingrediens - naloxon - i Suboxone mærke virker til at blokere den "høje" forårsaget af buprenorphin. Det bruges til patienter, der ikke under en læges tilsyn for buprenorphin behandling. Dens virkninger forblive i systemet fra 24 til 72 timer.

På grund af det smertestillende effekt, bør narkotika (Buprenex) ikke blandes med andre central nervesystemet beroligende midler at undgå respirationsstop, og muligvis død. Personer med enhver form for respiratorisk værdiforringelse bør give deres læge med en komplet sygehistorie, hvis tilgængelige.

Advarsel

Buprenorphin er forarbejdet i leveren, og kan forårsage betydelige skader, hvis ikke overvåget ordentligt. Personer med nedsat leverfunktion bør ikke underkastes behandling med dette stof.

Andre bivirkninger forårsaget af buprenorphin omfatter kvalme, opkastning, døsighed, svimmelhed, hovedpine, mundtørhed og forstoppelse.

Mulige abstinenssymptomer kan opstå, hvis en narkoman har brugt inden for 24 timer før modtager behandling. Enkeltpersoner skal vente 24-36 timer efter deres sidste brug før bliver behandlet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com