Efter fødslen pleje for mavesmerter

01/11/2012 by admin

Efter fødslen pleje for mavesmerter

De fleste kvinder er overrasket over at erfare, at sommetider smerten ved fødsel ikke stopper når barnet er født. Postpartum mavesmerter er en fælles oplevelse for mange kvinder. Jo, har din krop tilbragt de sidste ni måneder stretching og helhed af din arbejdskraft kontraherende hårdt nok til at levere en baby. Smerter efter en c-sektion kan være værre end efter en vaginal fødsel. I virkeligheden, er smerten normalt en del af postpartum helingsprocessen. Men smerten med andre symptomer kan være et signal om at noget er galt.

Typisk Afterpains

Din livmoder vil fortsat kontrakt selv efter din baby er født. Disse sammentrækninger er milde, og tjener to formål: de forhindre overskud blodtab, og hjælpe din livmoder, vende tilbage til før graviditeten størrelse. Ammende kvinder kan finde, at de efter smerter er værre, mens de sygepleje. Dette er fordi brystvorten stimulering, der opstår under amning frigør hormonet oxytocin, der får livmoderen til at optage. Dette vil normalt gå væk i to uger.

Kejsersnit smerte

Abdominal ømhed kan vare op til seks uger efter en c-sektion. Du vil opleve smerter på stedet, incisionen, smerter i muskler og væv, der blev skåret, samt typiske smerter erfarne efter operation af enhver art. Bøjning, siddende eller stående kan intensivere denne smerte; Dette er helt normalt. Så længe du er korrekt pleje for din indsnit, og tager alle medicin ordineret til dig, vil smerten aftager en smule mere hver dag.

Medicin

Tag Tylenol med din doctor's tilladelse til at lindre efter smerter. Dette bør gøre smerten tolerable. Din læge kan ordinere en stærkere medicin, såsom Tylenol #3. Men hvis du sygepleje, Kodein i Tylenol #3 kan forårsage dit barn til at lide under virkningerne af centralnervesystemet depression, såsom åndedrætsbesvær, og ekstreme sløvhed.

Behandling i hjemmet

Amning er naturens bedste kur mod mavesmerter. Selvom det kan føles som om det er at gøre smerter værre, er act af amning opmuntrende dine livmoderens muskler til kontrakten og helbrede. Et varmt bad eller brusebad kan også hjælpe. Massere livmoderen vil hjælpe skubbe ud nogen størknet resterende blod, som kan være årsag din smerte.

Hvornår skal man søge akut behandling

Hvis du oplever abdominale smerter ledsaget af feber og din mave er mørt at røre, søge lægehjælp. Hvis du har haft en c-sektion og oplever ovenstående symptomer eller har blødning og rødme på c-sektion indsnit, kontakte din læge straks. Disse er tegn på infektion.

Hvis din mavesmerter er ledsaget af får vaginal blødning, der dig til at ændre din sanitære pad mere end to gange i timen, gå til skadestuen. Dette er et tegn på blødning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com