Hvordan man bruger Akupressur punkter for migræne hovedpine

12/12/2011 by admin

Hvordan man bruger Akupressur punkter for migræne hovedpine

Migræne hovedpine kan være en livslang tilstand for nogle mennesker. Og for mange af disse mennesker, medicin er for dyrt, eller det give ikke betydelig lindring. Men du kan finde migræne relief uden medicin gennem akupressur. Denne komplementære teknik bruger pres til at stimulere trykpunkter, og disse punkter hjælpe med at lindre smerter. Det er en procedure, du kan gøre selv, hvis du ved, hvor at finde de rigtige pres punkter at lindre din migræne.

Instruktioner

• Tegner en imaginær linje mellem midten af begge ører til toppen af dit hoved, ved hjælp af din finger. Dette er et pres der ofte lindrer hovedpine, samt svimmelhed og lavenergi.

• Flyt fingeren fra din skulder til din nakke, indtil du føler en depression. Pres efter behov i det område, der er den mest mørt. Dette pres punkt lindrer migræne hovedpine og nakkesmerter, skulder spændinger, svimmelhed og stress.

• Lade fingeren glide til det sted, hvor din tommelfinger og pegefinger mødes. Du skal kunne føle en depression i dette pres punkt. Tryk, dette punkt behandler hovedpine, som er i front i dit hoved. Den behandler også generelle smerter og kolde symptomer såsom nysen og løbende næse.

• Find det næste punkt ved at placere din finger i depression mellem din storetå og din anden tå. Føle, hvor sener mødes, tryk derefter på, hvor det er mest ømme. Dette vil ikke kun lindre migræne smerte, men også vrede, irritabilitet, stress, menstruationssmerter og angst.

• Massage en eller flere af disse punkter i tre til fem minutter, eller indtil du føler lettelse. Akupressur kan gentages om nødvendigt. For de bedste resultater, pres med spidsen af din finger, din kno eller viskelæder slutningen af en blyant.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com