Mobilmaster & skoler

12/31/2011 by admin

Mobilmaster & skoler

Mobilmaster er hovedsagelig enorme mikrobølgeovn antenner, og typen af stråling de udsender, radiofrekvens, eller er fastlagt ikke RF, for at være sikker, selv efter mange verdensomspændende undersøgelser. I virkeligheden, er lav intensitet radio-frekvens stråling knyttet til øget stressrespons i celler, reproduktive problemer og skader på blod - hjerne barrieren, ifølge University of Washington bioelectromagnetics forskning lab.

Problemet

Der er næsten to millioner mobilmaster i USA nu. Hvad er ikke almindeligt kendt, er, at omkring en fjerdedel af disse er skjulte---de synes at være Flagstænger eller skorstene. Mens der er en aggressiv efterspørgsel af mobile teleselskaberne for tilladelser til at bygge disse tårne, er der også en voksende mængde af beviser at celle tårne er farlige. Undersøgelser har vist, at positionering mobilmaster i nærheden af skoler udsætter børnene for en større risiko for leukæmi, og mange forældre er meget bekymrede, når de kender en mobilmast har været foreslået for en beliggenhed tæt på deres barns skole. På grund af deres voksende organer og hjerne og deres mindre størrelse er børn mere sårbare over for stråling.

Lokalsamfundene reagerer

Mange lokalsamfund i USA, Canada og England har taget sagen i egen hånd og har fastslået, at celle tårne ikke kan opbygges inden for en bestemt afstand af skoler. I marts 2010 standsede den lokale myndighed i Greenwich, Connecticut, en T-Mobile cell tårn fra bygges på et kvarter skole ved at stemme til at forbyde nye tårne at komme inden for 1.500 fødder af en akkrediteret skole.

Californien Public Utility Kommissionen

I Californien, de sundhedsmæssige virkninger af mobilmaster i nærheden af skoler tilstrækkeligt foruroligende, i 1993, at Californien Public Utilities Kommissionen udstedt den følgende meddelelse: "cellulære selskaber kan blive opfordret til at overveje alternative placering, især hvis forventede celle websteder er i tæt nærhed til skoler eller hospitaler. Skole- og hospitalsmåltider websteder kan betegnes kun som sidste valg muligheder." Et kort over celle tårne i San Francisco viser langt de fleste klyngedannelse omkring finansielle district og downtown. Ifølge webstedet SF kvarter antenne-fri Union har mange SF kvarterer fået mobilantenne tilladelser omstødt efter appellerer til tilsynsrådet.

Folkelige mobilisering

Lokale grupper såsom Rådets Novato-baseret på trådløs teknologi virkninger (CWTI) indsamle og offentliggøre oplysninger om sundhedsrisici fra mobilmaster, indvirkning på voksen og børns sundhed, og hvad aktivister gør, både i USA og udlandet, at indskrænke opbygningen af mobilmaster. Det er klart, der er en groundswell af bekymring over disse radio tårne, mens deres langsigtede virkninger for den offentlige sundhed er stadig usikker på dette punkt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com