Sinus hjem kur

01/30/2012 by admin

Bihuler er et problem for mange mennesker. Allergi, forkølelse, sinus infektioner og andre faktorer kan forårsage en række symptomer, herunder åndedrætsbesvær, nysen, trængsel og en løbende næse. Nogle sygdomme er kroniske, mens andre nå en akut fase, men der er et par hjem kur, der har vist sig effektiv i behandling af sinus betingelser.

Damp

Den varme fugtige luft fra steam unclogs bihuler og hjælper til at dræne ud slim og andre urenheder. Et varmt brusebad er en måde at åbne bihuler og næse. En anden måde er at koge en gryde med vand på komfuret. Læg et håndklæde over hovedet og dybt indånde den varme luft. Dampende bihuler letter dræning og aflastning. Indånde damp i 2 til 3 minutter.

Mayo Clinics artikel "Kronisk bihulebetændelse" antyder også placere en varm vaskeklud over midten af ansigtet. Varmen er beroligende at de overbelastede og smertefulde områder.

Artiklen "Hjem afhjælpe for Sinus Infektion" på webstedet Sinus Infektion hjælpe antyder, tilføje hvidløg til kogende vand. Hvidløg har antibakterielle og antiseptiske egenskaber. Hugge op en frisk fed hvidløg og tilføje det til vandet, så inhalere dybt for at åbne sinus hulrum.

Nasal kunstvanding

Der er et par måder at rense ud af bihuler derhjemme.

Stof butikken sælger pære sprøjter, der bruges til at skylle ud af bihuler.

Eller du kan vælge neti potter, som opstod i Indien tusinder af år siden. Læger og især holistiske læger anbefale en neti pot for nasal kunstvanding. En vigtig del af neti potter er at saltvandsopløsning anvendes med vand. Saltvand består af natriumklorid, og dette stof hjælper med at helbrede bihuler. Følg anvisningerne på etiketten for at bruge neti pot korrekt. Undersøgelser udført på University of Wisconsin Medical School, dokumenteret i artiklen "Nasal kunstvanding," tyder på, at folk, der bruger nasal kunstvanding regelmæssigt har "mindre hyppige symptomer, og brugte antibiotika og næsespray mindre ofte." Ved hjælp af en neti pot er en enkel måde at rense ud af bihuler derhjemme og kan bruges hver dag.

Drik vand

Mayo Clinics artikel, "Kronisk bihulebetændelse," påpeger, at drikke masser af væske hjælper med sinus rengøring. Ved at tilføje mere vand til kroppen, er den tykke Slim tyndet. Vandet skyller også væk bakterier, bakterier eller svampe, der kan være medvirkende til nasal overbelastning og smerte. Drikke masser af postevand er bedst, men juice er også god.

Artikel "Hjem afhjælpe for Sinus Infektion" anbefales det at tilføje æblecider eddike til drikkevandet. Apple cider eddike har asketiske syre og denne mild syre bryder ned og skærer igennem slim i kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com