Hvordan kan jeg øge purin niveauer?

01/25/2012 by admin

Hvordan kan jeg øge purin niveauer?

Purin er en organisk forbindelse, der består af mere end halvdelen i bunden af gener i levende organismer, herunder planter. Den menneskelige krop omdanner purinindhold i døde celler til urinsyre. Nogle nyreproblemer eller overdreven celle opdeling kan føre til en ophobning af urinsyre i blodet. Urinsyre kan krystallisere og hærde, forårsager akut smertefuld hævelse. Mens de fleste personer med gigt er ofte placeret på en purin-diæt til at undgå flare-ups, kan du hæve din purin niveauer betydeligt ved indtagelse af visse fødevarer og drikkevarer. At vide, hvordan at øge purin er et vigtigt skridt i også at vide, hvordan at holde purin niveauer lav.

Instruktioner

• Forbruge purin-tung kød og skaldyr. Typisk, den mørkere og fattier kødet, de mere purines, det indeholder. Leveren, hjerne, hjerte og brislinger er purin-tunge sektioner af jord dyr. Blandt fisk og skaldyr har ansjoser, sardin og rejer især højt purin niveauer.

• Gennembløde din mad i en kød-baseret sovs eller koge det i en kød-baseret lager.

Lager, sovs og bouillon stammer fra kød indeholder endnu mere purinindhold end de fleste kød og kan hurtigt hæve purin niveauet i din krop.

• Drikke alkoholiske drikkevarer. Alkohol er forbundet med øget risikoen for gigt angreb. Øl, har gær i sin brygningen, særligt høje niveauer af purines.

• Spiser en håndfuld af purin-tunge grøntsager. Mens de fleste frugter og grøntsager indeholder meget få purines, asparges, champignon, indeholder linser og blomkål højere purin tæller.

Tips & advarsler

  • Stigende purin niveauer har ingen kendte sundhedsmæssige fordele og kan forårsage smertefulde angreb i gigt-ramte.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com