Hvordan man kan forhindre en Diskusprolaps i lænderyggen

01/23/2012 by admin

Hvordan man kan forhindre en Diskusprolaps i lænderyggen

Selv om der er ingen garanti, vil du aldrig få en diskusprolaps disk, er der flere ting du kan gøre for at forhindre en. Det kan tage lidt tid at vænne sig til at beskytte din ryg, men i det lange løb er det helt sikkert være det værd.

Instruktioner

• Tabe overvægt eller bevare din idealvægt. Ekstra vægt sætter ekstra stress på din nederste del af ryggen og svækker musklerne. Hvis du er gravid, prøv ikke at få en overskydende beløb af vægt.

• Udvikle en øvelsesprogram med din fysioterapeut eller læge og følg det regelmæssigt. Gøre øvelser og strækninger, der styrker din mave og ryg muskler. Øvelserne hjælper støtte korrekt kropsholdning og hjælpe med at forhindre en diskusprolaps disk.

• Rygestop. Indholdet i cigaretterne mindske kroppens evne til at absorbere næringsstoffer. Benægte diske af de rette næringsstoffer kan få dem til at blive skør og tillade dem at herniate lettere.

• Praksis god kropsholdning. Når stående, holde dine skuldre i overensstemmelse med dine hofter, holde din mave i og støtte din nederste del af ryggen. Når man sidder i lange perioder, bruge lændestøtte. Sove med en pude: under dit knæ hvis du sover på din ryg, mellem dine knæ hvis du sover på din side og under din mave hvis du sover på maven.

• Brug benene, når du løfter. For at løfte et objekt, squat ned med knæene bøjet og tilbage lige holder maven i, derefter løfte med benene og stå lige. Undgå at løfte og vride og dreje hovedet til en side eller den anden mens du løfter. Bære objekter tæt til kroppen, og bære flere mindre belastninger i stedet for færre store belastninger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com