Opbevaringssted for personlige medicinske oplysninger

01/21/2012 by admin

Opbevaringssted for personlige medicinske oplysninger

Adgang til medicinske oplysninger og patientjournaler, som næsten alt andet, er blevet lettere og mere bekvem ved hjælp af computere og internettet. Det er nu muligt for dig at gemme journaler for dig selv og familiemedlemmer online med en PHR (personlige helbredsjournal) program. Flere sådanne online sites er gratis, og de fleste af dem tilbyder kryptering af data til sikring.

Input oplysninger

Den enkleste opbevaringssted for personlige medicinske oplysninger er et løsbladssystem notebook med dine oplysninger indtastet i hånden. MyPHR.com tyder på, hvordan man kan organisere dine oplysninger. Dog gemme Internet-baserede udbydere oplysninger online i et sikkert dokument, der er tilgængelige for dig, samt din sundhedspleje udbydere på verdensplan.

Med brugen af sådanne online repositories som Mayo Clinic sundhed Manager, som bruger Microsoft HealthVault eller Google Health, kan du indtaste oplysninger om dig selv eller hvert medlem af din familie ved at udfylde et simpelt spørgeskema. Du vil savn en username og password. Når startede, er det nemt at opdatere oplysninger på din profil.

Du kan oprette en profil og holde styr på medicinske tilstande, medicin du er at tage og deres doser og frekvens, sygdomme, operationer og indlæggelser, procedurer du har haft, vaccinationer behov og opnået, allergier, laboratorietests og resultater, lægemiddelinteraktioner og andre oplysninger.

Du kan også planlægge påmindelser om kommende aftaler for dig selv og din familie medlemmer.

Importér de poster

Nogle steder, såsom, Google.com/health kan du importere medicinske journaler fra visse sygehuse, apoteker og laboratorier ved Linkning af konti og overføre oplysningerne til din konto. Webstedet MediConnect opkræver gebyrer for visse tjenesteydelser og kræver, at brugerne til at udfylde en online medicinsk anmodning form, før det kan kontakte læger, hospitaler og apoteker til kopier af dine optegnelser. Efter dette uploads det disse poster til din konto.

Vejledning

Mens disse websteder ikke finder sted af personlige konsultationer med din læge, kan du få nyttige oplysninger og anbefalinger om din tilstand, er nyttige, og at også bedre forberede dig til din læge besøg.

Værktøjer

Webstedet Mayo, for eksempel, indeholder værktøjer til at spore blodtryk, kolesterol og andre betingelser. Webstedet Google Health kontrol for mulige lægemiddelinteraktioner og allergier. På nogle websteder kan du planlægge udnævnelse påmindelser og forny recepter online. Google websted indeholder også oplysninger for at finde læger i dit område.

Lægebesøg

Spar tid ved at forberede forude for dit besøg hos din læge ved at udfylde en personlig online diagram, som indeholder dine bekymringer og spørgsmål kan du spørge lægen, de medicin, du tager, og din families historie, derefter udskrive diagrammet og tage det med dig. Lægen kan derefter føje oplysninger til hans egne optegnelser. Du kan også dele din patientjournaler med dine familiemedlemmer samt venner og dine læger. Bruger Google sundhed site, for eksempel, din kan udskrive dine oplysninger på en tegnebog mellemstore kortet skal transporteres med dig i tilfælde af nødsituationer.

Software

PHR software er også tilgængelig til brug på personlige computere. Ligesom de Internet-baserede programmer, kan PHR software bruges til at oprette en sygehistorie og levere data import og deling. Men i de fleste tilfælde oplysninger kan downloades og gemmes på cd'er, dvd'er eller flash-drev, er den medicinske oplysninger ikke så let tilgængelig for andre som er oplysninger gemt på Internet-baserede repositories.

Sikkerhed

At vælge en online PHR site, være sikker på, at det giver sikkerhed for dine poster. Din personlige helbredsjournaler skal være tilgængelige kun af dig eller din udpegede familiemedlemmer og pårørende eller behandlere. Læs erklæringen omhyggeligt. For eksempel, Mayo Clinic sundhed Manager erklæringen hedder det: "Alle personlige oplysninger, som du indtaster gennem tjenesten er krypteret, ved hjælp af Secure Socket Layer teknologi til at beskytte det mens det sendes over internettet." Erklæringen også advarer om, "Det er, men vigtigt, at du forstår, at de valg, du vælger i Microsoft HealthVault kan tillade andre mennesker, virksomheder og programmer til at få adgang til dine personlige oplysninger, der er gemt i din HealthVault konto."


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com