Hvordan virker et band-støtte?

02/21/2012 by admin

Hvordan virker et band-støtte?

Forståelse Band-Aid konstruktion.

Uanset størrelse eller slutbrugen Band-Aids bestå af en blanding af steriliseret bomuld gaze indlejret på fleksibel plast eller vinyl bånd.En krinoline-lignende stof bruges til at dække udsatte enderne af den tape til at forhindre båndet klistrer sig før brug. Gennem årene har producenter af Band-Aid produkter forbedret både båndet og steriliseret gaze bomuld polstring for at forbedre ydeevnen af band-støtte. I de tidlige år Band-Aids var gjort brug af bomuld-baseret kirurgisk bånd som gaze pad indkapslet. Disse Band-Aids undladt ofte at forblive på såret som sammentrækninger af huden, som de var tilknyttet, menneskelige sved og muskelsammentrækninger ville forårsage tape til at mislykkes og falde væk fra såret. Gennem omfattende forskning og udvikling og arbejder med tape producenter Band-Aid producenter udviklet mere fleksible og mere selvklæbende plast og senere, vinyl bånd, der ikke blot forblev på plads at overvinde disse betingelser, men tilbød fordelen ved beviser, forbedret beskyttelse mod snavs og kontakt bakterier. Band-Aid producenter også arbejdet på at forbedre gaze pad selv. Han tidlig produktion af Band-Aids lettilgængelige, blev off-the-shelf gaze brugt til at gøre band-støtte. Afhængigt af størrelsen af Band-Aid steriliseret gauzes udnyttede Lærredsvævet gauzes med 16-20 bomuld tråde per tomme i begge retninger (vandret og lodret). Efter årtiers udvikling gaze puder blev rekonstrueret for at give en strammere væve og en tykkere pad, vævet ofte i tre-dimensionelle væve, der var designet til at give forbedret sår beskyttelse, men stadig tillader luftcirkulation på såret.

Forstå hvordan Sårene heles

Mens store sår, såsom stabbings eller andre dybe indre gennemføringer af kroppen kræver operation og masker til at reparere såret mindre nedskæringer og skrammer kan ofte reparere sig selv uden krav om kirurgi eller masker. Disse sår heler af sig selv som blod udfylder det åbne sår og størkner, danner en sårskorpe for at dække såret. Som skurv tykner det sæler off de udsatte sår og giver det tid til at danne ny hud og over tid, helbrede.

Hvordan en Band-Aid virker

Band-Aids spille den samme helbredende rolle som skurv, der danner og beskytter site af såret. Før en skurv er danner et band-støtte placeret over det åbne sår, beskytte området mod forurening og bakteriel infektion. Mens det kan komme som en overraskelse, en betydelig er rolle i Band-Aid at forhindre skurv fra formning. Undersøgelser har fundet, at sår dækket af tykke skorper ofte pause åben som skurv tørrer og bliver krakket og sprødt, ofte før healing har fundet sted. Dette giver mulighed for forurening og bakteriel infektion at indtaste såret. Band-støtte i dag er designet til at trække blodet væk fra såret, som den sterile absorberende tri-dimensionelle pad trækker blod væk fra såret og forhindrer en tung skurv fra formning. Band-Aid selv tjener funktion af skurv, beskyttelse sår og forsegling ud bakterier mens tillader luftcirkulation til webstedet sår. De nyere bånd giver forbedret tætning omkring såret site og nydesignet tri-dimensionelle sterile puder spiller en afgørende rolle til at absorbere den overskydende blod samtidig beskytte såret uden stikning til såret. Nylige undersøgelser har vist, at brugen af Band-Aid beskyttelse giver den ekstra fordel af healing hurtigere og med mindre ardannelse end sår, skorper har fået lov til at danne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com