Medicin for kat allergi

02/13/2012 by admin

Medicin for kat allergi

Allergi er unormale reaktioner på ting i miljøet. I en allergisk reaktion, kroppens immunsystem reagerer på noget og behandler stoffet som skadelige for kroppen. En af kroppens reaktioner er at frigive et kemisk stof kaldet en histamin. Flager fra en kats hud, kaldes skæl, ofte udløse histamin udgivelser i mennesker, der er allergisk over for katte, men der er en række måder at minimere allergiske reaktioner over for kat dander.

Benadryl

Benadryl er en over-the-counter allergi medicin, der kan give lindring til kat allergi hos nogle mennesker. Benadryl produkter fås i flere formularer i styrker passende til både børn og voksne. Medicin i Benadryl er diphenhydramin. I nogle mennesker, kan diphenhydramin forårsage døsighed, svimmelhed, fordøjelsesbesvær og halsbrand.

Claritin

Claritin er også en over-the-counter medicin for allergi. Antihistamin anvendes i Claratin er Loratadin. Claritin blev godkendt af US Food and Drug Administration (FDA) i 1993 som en recept allergi medicin. I 2002 godkendt FDA over-the-counter salg af Claratin og Loratadin produkter. Bivirkninger af Claratin omfatter hovedpine, døsighed og mundtørhed.

Zyrtec

Zyrtec er en anden over-the-counter antihistamin. Cetirizin, den aktive ingrediens i Zyrtec, kan hjælpe med at lindre kat allergisymptomer. Zyrtec fås i en række formler, herunder lægemidler til voksne og børn. Zyrtec bivirkninger kan omfatte sløvhed, hurtige hjerteslag, forvirring og synsproblemer.

Receptpligtig medicin

Hvis du er modtagelig for bivirkninger af antihistaminer, er en anden klasse af allergi medicin, kaldet kortikosteroider, tilgængelig ved recept kun. Derudover kan din læge ordinere andre former for antihistaminer, der ikke kan udløse bivirkninger. Nogle allergi medicin er tages dagligt i pilleform. For folk med svær kat allergi, kan en periodisk allergi skud være meget effektiv.

Urter

Flere urter kan hjælpe med at lindre dine allergisk reaktion over for katte. Den bedst kendte er brændenælder, tilgængelig i kapsel form. Andre urter, der kan hjælpe med kat allergi er lakridsrod, cayenne, bukkehorn og eyebright. Konsultere en naturlig marked eller apotek for anbefalinger om naturlægemidler blandinger, der kunne hjælpe med kat allergi mere end en enkelt urt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com