Musik & hjernens udvikling hos småbørn

05/21/2012 by admin

Musik & hjernens udvikling hos småbørn

Forholdet mellem musik og hjernen udvikling hos småbørn har været veletablerede af videnskab. Utallige undersøgelser har vist at musikuddannelse, eller endda enkle indførelsen af musik i en ung barn verden, hjælper med at fremme hjernens udvikling og forbedre karakterer i skolen.

Misforståelser

I hendes bog "Musik & the Young Mind" overbevisninger forfatteren Maureen Harris tilbyder at små børn kan lære og bevare komplekse musikteori, i modsætning til tidligere. Hun insisterer på, at små børn er som svampe, og kan opsuge enorme mængder af viden.

Fordele

Musikkens hjerne udviklingsfordele for små børn omfatter forbedret kognitive færdigheder, bedre forståelse af matematiske begreber og avancerede argumentation færdigheder.

Tidsramme

Ifølge University of California, Irvine, professor Dr. Gordon Shaw, bør udsætter et barn til musik ske så tidligt som muligt at give de største fordele. Han foreslår selv, udsætte gravide kvinder til musik som en måde at stimulere det ufødte barns hjerne udvikling.

Teorier/spekulation

Carolyn Gilbreath, en konsulent med Oakland mellemliggende School District i Michigan, tyder på, at musik har evnen til at synke en lille barn hjernen i alfa bølge mode, meget gerne erfaring med meditation. Denne tilstand hjælper med at forbedre hjernefunktioner og udvikling.

Advarsel

Mens udsætter unge børn til musik kan hjælpe med at udvikle hjernens udvikling, bør stor omhu tages til at mindske risikoen for skader på ørerne mens du nyder musik. Brug af hovedtelefoner eller ørepropper bør overvåges nøje for volumen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com