Gamle hjem retsmidler for Pin orme hos børn

04/14/2012 by admin

PIN orme--normalt stavet "børneorm"--er en meget almindelig menneskelig tarm parasit, især hos små børn. Også kendt som trikiner eller sæde orme, børneorm er en type af rundorm og findes over hele verden.

Børneorm infektion

Den medicinske betegnelse for en børneorm infektion er enterobiasis, og symptomer er: intens kløe omkring endetarmsåbningen, tab af appetit, urolig søvn og vægttab. Hos småbørn, kan undladelse af at tage på i vægt også være et symptom på børneorm infektion.

Cyklus af infektion

Ofte smertefulde kløe omkring endetarmsåbningen kan føre til en cyklus af re-infektion, især i meget små børn. Ridse anal område kan forårsage mikroskopiske æg at blive indgivet under neglene og derefter oralt genindført.

Forebyggelse

Det bedste middel til at forhindre en børneorm infektion eller stoppe cyklussen af infektion engang begyndt er ordentlig aftørring vaner og hånd vask efter toiletbesøg.

Diatoméjord middel

Mad-grade diatoméjord er en kalkholdig, sedimentære rock bestående af forstenede rester af små, hårde afskallede alger kaldet kiselalger. Også nyttigt for arrestere loppe skadedyrsangreb, diatoméjord virker ved tørring af børneorm.

Hvid birkebark

Kendt som den oprindelige kilde til salicylsyre, den aktive ingrediens i aspirin, har hvid pilebark længe været anvendt som et hjem afhjælpe for børneorm.

Hvidløg

Væsentligt øge mængden af frisk hvidløg i kosten er en anden almindeligt anvendte hjem afhjælpe.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com