Medicare retningslinjer for Lap Band Surgery

05/11/2012 by admin

Medicare retningslinjer for Lap Band Surgery

Lap band kirurgi, også kendt som justerbare gastriske banding, indebærer at placere en justerbar bånd omkring maven for at begrænse mængden af mad du kan spise. Medicare betaler for denne operation for patienter, der opfylder visse krav.

Betingelser for støtteberettigelse

Du skal have et Body Mass Index (BMI) på 35 eller derover og have mindst én vægt-relaterede sygdomme som diabetes, forhøjet blodtryk eller søvnapnø. Du skal også have en dokumenteret historie vægt tab forsøg.

BARIATRIC Kirurgi Centers of Excellence

Medicare betaler kun for kirurgi, hvis det gøres på en Medicare godkendt "Center of Excellence" for fedmekirurgi. American Society for Metabolic og fedmekirurgi udpeger Centers of Excellence baseret på resultater og ydelser.

Psykologiske vurdering

Medicare kræver, at patienter undergår en psykologisk evaluering før proceduren. En kvalificeret mental sundhedsprofessionel skal bestemme, at du er mentalt stabil og følelsesmæssigt parat til kirurgi.

Medicare dækker

Hvis du har den oprindelige Medicare Plan A og B, dækker Medicare 80% af udgifterne til operationen når du opfylder dine årlige fradragsberettigede. Hvis du har en Medicare fordel planer, afhænger det beløb, der er dækket af din plan. Ringe til nummeret på sundhedskortet at spørge.

Forhåndsgodkendelse

I modsætning til de fleste sygeforsikringsselskaber kræver Medicare ikke forhåndsgodkendelse af lap band kirurgi. Hvis din kirurg afgør, at du opfylder retningslinjerne for Medicare, vil han udføre kirurgi og derefter bill Medicare. Hvis anden grund Medicare derefter ikke betaler, kan du klage.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com