Sko at bedst passe knogle sporer

09/20/2010 by admin

Sko at bedst passe knogle sporer

En knogle anspore er et tegn på, at den plantar fascia i bunden af din mund er betændt, og det kan dels har revet fra sin oprindelse på hælen knogle. Knogle spore, en knoklet udvækst peger tæerne, er kroppens måde at beskytte sig selv og er normalt ikke smertefuld. Hvis du behandler plantar fasciitis, kan en knogle spore ikke længere genere dig.

Fodstøtte

Når du har smerter i hælen, undgå sko, der støtter dig lidt som flip-flops eller sko, der passer dig dårligt. Fordi mest hyppige årsag mennesker udvikler knogle sporer er overdreven pronation, en unormal bevægelse af foden, du skal bære sko, der har arch støtter og god dæmpning. Du ved, du pronate hvis sålerne på de sko du bærer på en regelmæssig basis bære langs den ydre kant. Hvis du pronate, kigge efter atletisk sko specielt lavet til folk, der pronate, eller Spørg din læge for orthotics at bære i alle dine sko.

Sko fleksibilitet

Smide gamle sko, der ikke længere giver dig korrekt svangstøtte og dæmpning. Udføre "Sko Pushup Test" på din sportssko ved at holde hælen på skoen i den ene hånd og trykke op under forfoden. Skoen bør bøje på bolden af skoen, hvor tæerne er. Hvis det bøjer mere mod midten af foden, tæt på hælen, kassér disse sko og købe nye, fordi de gamle har mistet deres stabiliserende egenskaber.

Gode mærker

Fordi det vigtigste aspekt af løse hæl smerte eller nogen smertefuld tilstand af foden er din iført gode sko gear, vælge mærker anbefalet af læger. Ifølge ortopæd Katheryne Glantz af høj ørkenen Foot & ankel klinik sko, Nike, K-Swiss, og Avia er de bedste sko til at lindre og forebygge smerter i hælen. Ud over iført gode sko, kan du finde, at indsætte hælen kopper til dine sko hjælper helbrede plantar fasciitis. Du kan købe hæl kopper i apoteker eller på sko reparere butikker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com