Naturlige mund lugt helbredelsesmetoder

08/27/2010 by admin

Naturlige mund lugt helbredelsesmetoder

Du sveder. Tag ikke lovovertrædelse, fordi det er sundt og helt naturligt, og alle gør det. For mange mennesker, svedtendens er ikke et stort problem. Men det er et enormt problem for dem med ildelugtende fødder. Heldigvis er der masser af effektive naturlige mund lugt kur til rådighed, og ingen af dem kræver en tur til en ortopæd.

Hvorfor fødder Stink

Naturlig, sund sveden producerer ingen lugt af sine egne. Sved er ikke meget mere end simpel salt og vand. Sved for de fleste af vores kropsdele kan undslippe og fordamper uskadelig i luften, hvilket er grunden til vi ikke selv mærke det.

Men da fødderne bruger masser af tid begrænset inden for sokker og sko, temperaturer inde i dem kan stige til 100 grader F. Som et resultat dine fødder begynder at svede voldsomt og sved har ikke noget sted at køre til. Dine sokker og sko giver et gæstfrit miljø for bakterier, der lever naturligt på sund mund hud og i sokker og sko, så de trives og avle hurtigt. Og dine Svedende fødder sikre en bountiful fødekilde for dem. Så er foden sved aldrig spildt, fordi bakterierne faktisk feed på det. Hvad sker der næste er, hvad du og alle omkring dig lugte. Bakterierne begynde at overbygning, og det lugter grimt. Jo mere de spiser og agterstavn, jo mere du stinker.

Kontrollerende mund lugt naturligt

Selv om din mund lugt kan være så stærkt, at du ikke måske, at der er håb for dig, prøv at slappe af. Din tilstand kan som regel afhjælpes med et par naturlige mund lugt helbredelsesmetoder. God sund fornuft mund hygiejnepraksis vil gå en lang vej mod relief, også.

Drys en teskefuld eller to af bagepulver eller majs stivelse i hver sko og ryste det rundt inde for at deodorize dem. Eller kombinere lige dele bagepulver og tørrede salvieblade og opbevares i en krukke med et tætsluttende låg. Drys den velduftende deodorant i dine sko, når du har fjernet dem for dagen. Lad det i dine sko natten og når du bære dem næste dag. Fjerne soda-sage blandingen om aftenen, og erstatte det med friske deodorant.

Almindeligt vand kan være din bedste ven, især i de varme sommermåneder. Reducere blodgennemstrømningen og overdreven mund sved ved iblødsætning fødderne i varmt vand i 10 minutter og derefter kaster dem ind i en kold vand og is bad. Hvis du har det, tilsættes 2 tsk citronsaft til is vand. Pat fødderne tørre med et blødt håndklæde og anvende alkohol til dem straks. Prøv denne afkøling behandling to gange dagligt. Aldrig gnide dine fødder tørre. Gnide kan faktisk forårsage skade på din hud, især når de er blød og fugtig.

Garvesyre i te menes af mange at besidde astringerende egenskaber kan reducere mund sved. Gør en beroligende te fodbad ved lagt i blød seks små teposer i en kvart kogende vand og afkøles til stuetemperatur. Fjerne poser og hæld te i en stor skål. Tilføje en anden quart af vand og isterninger. Lægges i blød i den iste 20 til 30 minutter. Pat fødderne tørre med et blødt håndklæde.

Puré en 2-tommer stykke ingefær og stejle det i en kop varmt vand i 15 minutter. Strain gennem et kaffefilter og kassér den solidt materiale. Massage ingefær væsken forsigtigt ind i fødderne hver aften efter dit brusebad for to uger.

Kombiner 1 kop eddike med en gallon af varmt vand i en stor skål og suge dine fødder for 10-15 minutter i det flere gange om ugen. Du kan også oprette en afslappende, forfriskende deodorant fodbad ved at opløse 2 til 4 tbsp. bagepulver i en stor skål med varmt vand. Suge dine fødder i badet i 20-30 minutter hver nat i en måned.

Tørre, døde eller callused hud absorberer fugt og forbliver våde i flere timer, at fremme en glad miljø for lugt-producerende bakterier. Du kan bruge en simpel pimpsten til fjernelse af hård hud og døde hud fra dine fødder, der vil gå en lang vej i din kamp for at ødelægge mund lugt. Følg hamskifte med en fugtgivende anvendelse af cool, beroligende aloe vera gel.

Forhindrer mad lugt

God mund hygiejnepraksis kan hjælpe med at holde bakteriel produktion minimal. Skift dine sokker mindst en gang om dagen. Bade fødderne mindst én gang hver dag med en mund vask, ud over din regelmæssig all-over bruser. Drys lidt majsstivelse i dine sokker før de sætter dem på hjælp bekæmpe overskydende fugt.

Vask dine sokker i meget varmt vand med en god rengøringsmiddel. Ikke blege dem fordi blegemiddel kan irritere din hud. Bære sko fremstillet af porøse materialer som læder, som tillader fri luftstrøm ind og ud af skoen. Hvis en plastik liner er til stede, fjerne den. Disse drastisk at reducere luftstrømmen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com