Cymbalta anvendes til lindring af nervesmerter

08/17/2010 by admin

Cymbalta (duloxetin HCI) er en receptpligtig antidepressiv medicin almindeligvis anvendes til behandling af depression og generaliseret angst. Food and Drug Administration har også godkendt Cymbalta til behandling af kroniske smerter af fibromyalgi samt nervesmerter forbundet med diabetes.

Hvad er nervesmerter?

Nervesmerter producerer en stikkende, dunkende eller brændende fornemmelse, sammen med prikken eller følelsesløshed i fødder, arme, ben og hænder. De beskadigede nerver at resultatet kan blive meget følsomme. Det anslås, at ca. 20 til 40 procent af diabetespatienter har nervesmerter.

Hvordan Cymbalta virker

Ifølge, Cymbalta.com den nøjagtige måde, at stoffet virker i mennesker er ukendt, men forskere mener Cymbalta øger aktiviteten af hjernen kemikalier serotonin og noradrenalin (SNRI). Disse hjernen kemikalier sende signaler fra en nerve til en anden. Da Cymbalta er også en anti-depressivt, kan det forbedre livskvaliteten for nerve smerte ramte. Undersøgelser har vist, at patienter, der tager Cymbalta i forhold til dem, der fik placebo fortsat at lægge mærke til forbedringer i deres symptomer for varigheden af studierne.

Introduktion til Cymbalta

Cymbalta kræver en recept. Hvis du tror du har nervesmerter, diskutere det med din læge for at se om Cymbalta kan hjælpe. Fortæl din læge om enhver anden medicin eller kosttilskud du kan tage, samt din alkohol brug. Almindelige bivirkninger omfatter mundtørhed og kvalme. Patienter, der tager Cymbalta, såvel som deres familier eller pårørende, skal være på vagt for nye eller forværrede symptomer på depression, angst eller smerte, tanker om selvmord, søvnbesvær, irritabilitet eller anden usædvanlig opførsel. De tager en type af antidepressive kendt som en monoamin oxidase inhibitor (MAOI), og de tager Mellaril eller dem med snævervinklet glaukom bør ikke tage Cymbalta.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com