Mellemskole mobning effekter

08/07/2010 by admin

Mellemskole mobning effekter

Bliver mobbet i skolen har både langsigtet og umiddelbare virkninger. Mobning kan begynde i børnehaveklasse og bliver værre under overgangsfaserne såsom at gå i mellemskolen. 44 procent af middle skoler i USA har ifølge hjemmesiden mobning statistik, mobning problemer. Ofre for mobning har problemer med at stå op for sig selv og er ofte fysisk svagere end gerningsmanden. Mobning påvirker deres selvværd og kan endda føre til selvmord.

Dårlig akademiske præstationer

Bliver mobbet i midten skole kan gøre et barn, der ikke ønsker at gå i skole. Han frygter og frygt over for hans bølle til det punkt, hvor det påvirker hans præstation i skolen. Derhjemme, kan han koncentrere sig om sine lektier, fordi den rædselsvækkende tanken om at gå tilbage til skole og skulle beskæftige sig med sin bølle, er konstant på hans sind. Mobbet børn ofte vil være fraværende fra skole og vil endda gøre op undskyldninger, såsom sygdom, ikke at skulle gå i skole. Nogle børn kan blive skubbet til det punkt, hvor de dropper ud af skolen helt.

Depression

At blive mobbet kan bringe på lavt selvværd og lavt selvværd i midten-school studerende. Angst og frygt for hvad der vil ske under skole isolerer barn fra andre. Han bliver trukket tilbage og usikre. Mobbet børn er ofte enspændere, der har få eller ingen venner. Ofre for mobning kan blive deprimerede, fordi de ikke kan lide sig selv og det liv, de fører. De mister interesse i alt, hvad de engang holdt kær. Depression er også en langsigtet effekt af mobning og kan påvirke mobbet barnet som voksen.

Voldelig adfærd og selvmord

Middle skoleelever, som er mobbet kan vise voldelig adfærd. De kan føle sig tvunget til at begynde at bære våben til at beskytte sig selv. Ud af desperation, kan en mobbet barnet ty til vold. Ifølge webstedet mobning statistik er mellemskole børn mere tilbøjelige til at opleve voldelige forbrydelser som følge af mobning end ældre teenagere. Når mobning skubber et barn til kanten, kan han ty til selvmord. Han føler sig fanget og magtesløse.

Effekter på bølle

Bølle kan stadig opleve virkningen af dette i voksenalderen. Han er mere tilbøjelige til at droppe ud af skolen. Han kan opleve vanskeligheder danner relationer og kan være krænkende mod sin ægtefælle. Ifølge Health Resources and Services Administration er bøller mere tilbøjelige til at hærge ejendom, komme ind i kampe og blive involveret i kriminelle aktiviteter. De er også mere tilbøjelige til at bruge tobak og drikker alkohol.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com