Kan en person Under 65 være berettiget til Medicare?

12/06/2010 by admin

Regeringen har etableret mange planer at yde hjælp til ældre borgere, såsom Social Security og Medicare. Yngre mennesker med lignende behov og handicap kan dog også kvalificere sig til de samme fordele, deres forhold og indkomster. Medicare har nogle undtagelser, der giver personer yngre end 65 at tilmelde dig og modtage sygesikring.

Medicare støtteberettigelse

Normalt, at tilmelde sig i Medicare, skal du være 65 år eller ældre, og du skal have betalt Medicare skat, mens du arbejder. Der er dog nogle undtagelser til disse krav. Hvis du er yngre end 65 år og du har et handicap, der kvalificerer dig til at modtage sociale ydelser, kan du tilmelde dig i Medicare. Når du er tilmeldt i Medicare del A og B, kan du også tilmelde dig i Medicare del C, også kaldet Medicare fordel planer, og en del D.

Medicare del A

Medicare del A hjælper dig til at betale for udgifter til hospitalsophold, hospice pleje og sygepleje facilitet omkostninger. Hvis du har et handicap og du er yngre end 65 år, kan du kvalificere dig til at være indskrevet i Medicare. At gøre så du skal være berettiget og modtage Social Security invaliditetsydelser i en periode på mindst 24 måneder. Hvis du har Amyotrofisk Lateral sklerose, er du automatisk tilmeldt i del A i den første måned, du modtager invaliditetsydelser. Del A kræver ikke betaling af en månedlig præmie.

Medicare del B

Medicare delB hjælper dig til at betale for nødvendige medicinske omkostninger, såsom lægebesøg og forebyggende pleje. Som med Medicare del A, er du automatisk tilmeldt Medicare delB hvis du er yngre end 65 år og har et handicap tilstand, der gør dig kvalificeret til at modtage sociale ydelser. Efter din 24 måned sociale sikringsydelser starter din Medicare delB dækning. Hvis du har Amyotrofisk Lateral sklerose, få du også delB når din invaliditetsydelser starter. I modsætning til del A er delB ikke gratis. Hvis du ikke vil betale for en delB, skal du returnere dit Medicare kort i det øjeblik du modtager den. Ellers, du vil blive opkrævet den månedlig præmie.

Medicare dele C og del D

Du kan også tilmelde sig i Medicare dele C og D, hvis du er yngre end 65. Du kan tilmelde dig i en del C plan, hvis du har Medicare del A og delB, og du kan tilmelde dig i del D, hvis du har enten del A eller del B. Medicare del C består af dækning af private virksomheder godkendt af Medicare. Del D er dækning for receptpligtig medicin. I modsætning til del A og delB, er du ikke automatisk tilmeldt i del C eller del D når du er yngre end 65 år, selv om du har et handicap. Du skal tilmelde dig i del C og del D dig tre måneder inden for tre måneder efter din 25 måned af handicap. Del C og del D også kræver betaling af en månedlig præmie.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com