Frugtsaft hjem afhjælpe for nyre sten problemer

04/27/2010 by admin

Mayo Clinic definerer nyresten som små aflejringer af mineraler eller salte, der kan findes i nyrerne, hvis du ikke drikker nok vand til at skylle overskydende mineraler. Nyresten kan forårsage ekstrem smerte, når de passerer gennem nyrerne, urinrøret og blæren før de er udvist i urin. Du kan afværge dog nyresten og andre nyreproblemer ved at drikke frugtsaft som et hjem afhjælpe og forebyggende foranstaltning for at sikre nyre sundhed.

Appelsinjuice

Forskere ved UT Southwestern Medical Center offentliggjorde resultaterne i den kliniske Journal af amerikanske samfund af nefrologi at drikke et glas appelsinjuice hver dag kan hjælpe med at forhindre nyresten fra at vende tilbage. Appelsinjuice indeholder citrat, som hjælper med at forhindre mineraler og andre kemiske reststoffer i kroppen fra crystallizing i nyrerne til at oprette nyresten. Ren, usødet appelsinjuice er bedst, da det ikke indeholder tilsætningsstoffer og kemiske konserveringsmidler, tilbyder en effektiv og naturlige middel mod opløsning eller reducere størrelsen af en nyresten så det kan gå så smertefrit som muligt.

Saftevand

Forhindre nyresten udvikling ved at drikke saftevand eller citron juice hver dag. Citroner indeholder citrat og bidrage til at øge niveauet af urin citrat i kroppen. Lemonade blev brugt til at behandle personer, der manglede nok citronsyre i deres organer, hvilket resulterede i hyppige nyresten udvikling. Den undersøgelse, der involverer lemonade blev offentliggjort i tidsskriftet Urologi i 1996.

Æblesaft

Drikker et glas æblejuice hver dag har været anvendt i generationer i forebyggelse og behandling af nyresten. Æblesaft indeholder komponenter, der nedbryder syre salte og mineraler i kroppen og kan hjælpe med at opløse eller reducere størrelsen af nyresten, hvilket gør dem lettere at passere. Ren, usødede æblejuice, der indeholder ingen konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer anbefales til lindring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com