De bedste værktøjer til at fjerne en skovflåt

01/03/2011 by admin

De bedste værktøjer til at fjerne en skovflåt

Flåter, hører til klasse Arachnida, som er relateret til skorpioner, edderkopper og mider. Disse edderkopper har fire stadier af livet: æg, seks-legged larve, otte-legged nymfe og voksen. Flåter er effektive bærere af sygdommen på grund af deres evne til at knytte fast til deres vært og suger blod. De også fodre langsomt og tage flere dage at fuldføre fodring. Der er en række værktøjer til sikkert at fjerne en skovflåt uden at forårsage at gylpe ind i huden og forårsage infektion.

Pincet

Pincet er den mest almindelige metode til kryds fjernelse uden at skulle købe et værktøj, der er tilpasset specielt til edderkopper. Brug tips til pincet til at fange omkring området hvor den krydse mund del kommer ind i huden. Drej den mættede kryds mod uret langsomt at gøre det slip fra huden, og sørg for du hente alle de kryds stykker. Ikke jerk, knuse, klemme eller punktere kryds.

Krydses af

Afkrydses Off er en kryds-værktøj, der var en af første på markedet angivet for kryds fjernelse. Afkrydses ud ligner en plastik teske med en lille V-formet indskæring i skeen. Du kan fjerne kryds af glidende V-notch omkring kryds og omhyggeligt øse det. Værktøjet fungerer bedst, hvis skovflåten er fyldte fordi små flåter som nymfer kan glide gennem hak.

Kryds Nipper

Kryds Nipper er en nyere kryds fjernelsesværktøj, der har en indbygget i forstørrende linse for at hjælpe dig se kryds. Du slide nipper kæberne under den krydse kroppen, og derefter klemme forsigtigt håndtagene for at lukke omkring arachnid. Løfte forsigtigt nippers, og kryds kommer ud uden at blive beskadiget.

Tick Twister Pro

Tick Twister Pro er en specialist kryds værktøj, der kan findes i veterinary klinik og dyrehandler. Skub den V-formede notch omkring den krydse kroppen. Tilgang kryds på sin side, og engagere krogen, indtil det er afholdt. Løft krogen let, og spin værktøj til venstre eller højre for at fjerne kryds.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com