Medicare love & plejehjem

07/29/2010 by admin

Medicare love interagere med plejehjem i en række forskellige måder. Betaling, behandling og vurdering af plejehjem er blandt dem. Plejehjem skal også overholde visse føderale love at modtage midler fra Medicare.

Medicare dækning

Medicare dækning for plejehjem er begrænset. Medicare dækker dygtige sygepleje og fysioterapi, hvis et minimum hospitalsophold er opfyldt. Hospitalsophold skal være mindst 3 dage. Dette falder ind under Medicare del A, og der er copays, medmindre du har ekstra dækning.

Medicare evalueringsværktøjer

Medicares hjemmeside, Medicare.gov har en række ressourcer til at vurdere plejehjem. Dette omfatter en tjekliste og et værktøj til at sammenligne forskellige plejehjem. Det indeholder også oplysninger om Plejehjemmet alternativer, herunder hjem sundhedspleje.

Overensstemmelse med Medicare for finansiering

Dygtige plejehjem stole på Medicare som en af deres finansieringskilder. For at kvalificere, skal dygtige plejehjem udfylde hvad har kaldt en Standard undersøgelse. En Standard undersøgelse er gennemført af den stat, hvor anlægget er placeret, og den omhandler kvaliteten af hvert plejehjem.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com