Crohns sygdom symptomer

04/24/2010 by admin

Ifølge Crohns og Colitis Foundation of America, mindst 500.000 amerikanere lider af Crohns sygdom. Selvom lægerne er usikker på hvad er årsagen til Crohns sygdom, har Aktuel forskning bidraget til at forbedre sundheden og livskvaliteten for dem, denne sygdom påvirker.

Historie

I 1932 offentliggjort Burrill B. Crohn og to kolleger et papir, der identificeres de symptomer, der er nu kendt som Crohns sygdom.

Symptomer

Almindelige symptomer på Crohns sygdom omfatter: hyppig diarré, mavesmerter, feber, vægttab, træthed og oppustethed. Hver symptom kan variere fra mild til svær, og hver patient går igennem perioder med flare-ups og remission.

Diagnose

Crohns sygdom er nært beslægtet med colitis ulcerosa og både er kategoriseret som inflammatorisk tarmsygdom (IBD). En læge kan skelne mellem to med blodprøver, barium sluge og koloskopi.

Behandling

Crohns sygdom har ingen kendte medicinske kur. Det kan dog være reguleret gennem medicin og kost.

Effekter

Crohns sygdom kan være invaliderende og smertefuld, hvis venstre ubehandlet. Mennesker, der lider af sygdommen kan have en frygt for at blive på offentlige steder. Pas på forhånd planlægning og vide, hvor toiletter er vil bidrage til at dæmpe denne frygt. Det er muligt for mennesker med Crohns sygdom kan føre fuld, produktivt liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com