Rutsjebaner & deres virkninger på vores følelse af Balance

12/20/2010 by admin

Rutsjebaner & deres virkninger på vores følelse af Balance

Klatring på en rutschebane er ikke for svag på hjerte. Nærmer sig indgangen post til coaster biler udgør en mulighed for at se præcis hvor højt du vil klatring på turen. En overdreven følelse af uligevægt er fælles om disse forlystelser på grund af kombinationen af høje hastigheder og vedholdende sving.

Stål Coasters

Stål rutsjebaner prale af høje hastigheder på over 100 miles pr. time samt vilde drejninger, der resulterer i forskellige grader af sving. Stål coastere har edb kontrolsystemer med sikkerhedsforanstaltninger programmeret ind i dem. Computerne også stabilisere biler på sporene og låse bremsning enheden på plads når det er nødvendigt. Fordi stål coastere komplet typisk hovedet vender og tyngdekraft-trodsende manøvrer, udnyttes en lap bar samt en over-the-skulder sele til sikre passagererne i deres biler i løbet af turen.

Fysiske effekter af Free-Falling

Tapre sjæle, der vove sig ind på en stål rutschebane står over flere fysiske effekter bestemmes af antallet af omgange, typer af drejninger, graden af hastigheder og om deres personbil rejser oven på eller under sporet. En særlig detalje, der påvirker en rytter følelse af balance er fysik for hver omdrejning. Oplever en free-falling loop, for eksempel, kaster rytterens typisk, forventede tilstand af tyngdekraften. At følelse af frit fald forvrider i horisonten og rider's opfattelse af hendes miljø, hvilket giver hende desorienteret og ubalanceret.

Træ Coasters

Konstruktion og implementering af træ rutsjebaner forud stål dem af mere end 200 år. Træ coastere tilbyder sjov og spænding på grund af deres høje toppe og hurtige nedkørsler. Ridning en træ coaster er anderledes end en gennemsnitlig stål, fordi bilerne klatre sporet langsommere men stadig ned anden siden ved høje hastigheder. Slår træ coastere også lade ryttere glider frem og tilbage i deres lang bænk-stil pladser. Over-the-brystet seler er ikke almindelige på træ coastere, fordi de ikke vende op og ned. En lap bar er den eneste standard sikkerhedsforanstaltning, når ridning denne type af coaster.

Psykiske effekter

Træ rutsjebaner udseende skræmmende og spændende. Denne kombination skaber en ubestridelig række omstændigheder opleves af ryttere, når du rejser rundt på banen. Som bilerne nå toppen og ryttere forberede at stige ned på anden siden, bliver deres følelse af balance urolig. At blive kastet side til side i træ coaster sæder er mere udbredt på grund af dobbelt-siddepladser de fleste rides af denne type tilbud. Som du glider frem og tilbage, øger dette kaotiske skiftende retninger kombineret med visuelt uregelmæssig miljøet omkring ryttere deres følelse af uligevægt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com