Sådan Treat karsprængninger med persille

12/27/2010 by admin

Karsprængninger er magen til åreknuder, bortset fra mindre og tættere på overfladen af huden. De er normalt rød eller blå og ligne lidt tynde tråde af spindelvæv på benene og undertiden i ansigtet. Disse små hævede vener kan undertiden blive behandlet lokalt. I stedet for at investere penge i over-the-counter behandlinger, lave dine egne ved hjælp af urter. Persille er fuld af vitaminer og mineraler, herunder C-vitamin, jern, mangan, calcium og kalium. Den store mængde af C-vitamin er en kraftig antioxidant, der fremmer produktionen af kollagen og aids i celle reparation og reproduktion. Over tid, når de bruges regelmæssigt, vil karsprængninger behandlet med persille gradvist aftage. Dette er en meget nem behandling kan gøre derhjemme.

Instruktioner

• Hak en håndfuld frisk persille. Kog persille i 1 kop vand i 5 minutter. Slukke for varmen, dække og lad stejle indtil lunkent.

• Stamme infusionen. Tilsættes 1 dråbe rose og morgenfrue æteriske olier. Morgenfrue har anti-inflammatoriske egenskaber og bruges ofte til behandling af karsprængninger. Rosenolie bruges til at reducere fine linier forbundet med aldring. Hyben (fra hvilke rosenolie er afledt) er høj i vitamin C, også, som hjælper med celle regenerering.

• Tillad infusion at sidde indtil koldt. Gælde for spider venerne med vatkugler. Gøre dette dagligt i flere måneder, hvis det er nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Behandling af karsprængninger topisk tager tid---selv måneder---at opnå de ønskede resultater. For at reducere chancerne for at udvikle karsprængninger, motion og må ikke sidde med benene krydsede. Ophøje dine fødder i mindst 30 minutter hver dag. Spise fødevarer med højt c-vitamin. Dine chancer for at udvikle åreknuder stiger, hvis du gør en masse stående og gå. Vedligeholde din vægt vil afhjælpe ethvert pres på venerne i din underkrop. Æteriske olier kan findes på din lokale helsekost eller naturlægemidler butik.
  • Åreknuder kan skal behandles af en læge. Hvis du føler nogen smerte eller ubehag forbundet med åreknuder, konsultere din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com