Effektiviteten af laserterapi for rygproblemer

07/08/2010 by admin

Kold laserterapi, også kaldet low level laserterapi (LLLT), blev godkendt af US Food and Drug Administration som en effektiv metode til midlertidig smertelindring. Laser terapi går tilbage til 1960 ' erne, når forskerne konkluderede, at laser stimulering forårsager hurtig celle healing, ifølge Dr. Jesse C. Ploessls rapport om, SpineUniverse.com "laserterapi skinner som en alternativ behandling for smertebehandling og Healing." Dr. Ploessl siger, at laserterapi bruges af et stigende antal Kiropraktorer i USA, efter dens omfattende anvendelse i Europa og Asien som en effektiv behandling til rygproblemer.

Overveje kontraindikationer for kold laserterapi

Kold laserterapi er effektiv og sikker til behandling af smerter og betændelse, der opstår fra (og årsager) rygproblemer, men der er kontraindikationer skal tages i betragtning. Før de søger laserterapi for rygproblemer, skal patientens specifikke tilstand blive diagnosticeret af en læge, der skal også kontrollere, at der er ingen andre medicinske tilstande, der udgør kontraindikationer for laserbehandling. Hvis bagsiden viser mørke pletter på hudens overflade i nogen form, skal en hudlæge kontrollere, at læsionerne ikke præ kræft eller kræft. Uden en korrekt diagnose af hudlæsioner på bagsiden, kan ikke laserterapi alligevel være en mulighed for back behandling, fordi dens virkninger på kræft læsioner er stadig ukendt. Også, laserterapi er ikke en mulighed for behandling af rygproblemer af gravide, da virkningerne af laser lys penetration gennem huden væv på fostre er også ukendt. Kold laserterapi anses sikker og fri for bivirkninger, siden dens lys Lavenergi og lav absorptionshastigheden af væv kan ikke brænde huden celler eller forårsage skade på huden, men dens dokumenterede virkninger på cellestofskiftet indebærer, at det potentielt kunne have skadelige virkninger på visse sundhedsmæssige betingelser. Selv om det ikke er indgået enten måde, lægerne skal påtage sig de førnævnte kontraindikationer, blandt andre, er uegnet til behandling. Det er derfor bydende nødvendigt, at en medicinsk diagnose udelukker patienten fra disse kontraindikationer før gennemgår laserterapi for rygproblemer.

Identificere de hele området af rygsmerter og dens årsag

Laserterapi beskæftiger forskellige protokoller til forskellige betingelser. Kiropraktor behandling udbyderen skal kunne identificere den nøjagtige placering af tilbage til adresse og årsagen til de rygproblemer for at ændre laser behandling protokollen for optimal effektivitet. Laserstråler skal være i stand til at målrette og trænge ind i hele vævet af det ramte område i en vis dybde og for en vis varighed af tid, som bestemmes af den nøjagtige tilstand af ryggen og dens effekt på smerter og betændelse. For at lindre smerten effektivt, protokol justeringer i længden af behandling, laser bølgelængde og mål point skal fungere for at stimulere celle erstatning og regenerering, minimere arvæv og øge blodgennemstrømningen til bagsiden. Protokollen vil også anvende enten en stor overhead enhed, der udsender flere laser paneler til adresse store områder i deres helhed, eller håndholdte enheder, der bruger præcisionsteknologi for effektivitet.

Være vedvarende og konsekvent med behandling

While cold laser therapy is highly effective for relieving the pain and inflammation of back problems, Spine-Health.com reports that it can take anywhere from 8 to 30 treatments for treatment to be most effective. Moderat til svær tilbage betingelser kunne nemt kræver to til fire laser behandling sessioner per uge. Heldigvis, kold laserterapi er helt smertefri og fraværende af bivirkninger. Proceduren kræver ikke bedøvelse og kræver ikke efter indgrebet medicin. Under behandling sessioner, de fleste patienter blot læse eller slappe af. Der er ingen nedetid med denne type laserterapi, og patienter kan vende tilbage til normale daglige aktiviteter umiddelbart efter behandlingen. Synergi terapeutiske gruppe i Illinois, som tilbyder LLLT behandling, rapporterer, at en anslået 75 til 80 procent af patienterne behandlet med laser terapi varsel en forbedring efter kun én behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com