Øge stofskiftet for fedttab

07/14/2010 by admin

Hvis dit mål er at øge dit stofskifte, skal du øge din krops behov for energi. Spise fødevarer, der kræver ekstra energi at fordøje og stofskifte er meget effektiv. Det er også vigtigt at motion og vægt toget, som stimulerer stofskiftets "efter brænde" effekt.

Motion

Målet for 45 minutter af motion, 5 dage om ugen for at holde dit stofskifte på et forhøjet niveau. To metoder fungerer bedst. Intervaltræning udøver hårdt i korte byger. I en 45 minutters træning, træne i et rask tempo i 10 minutter, efterfulgt af 5 minutter af øget intensitet. Gentag dette tre gange til at fremskynde dit stofskifte. Den anden metode er at træne i 10-minutters intervaller fire til fem gange om dagen for at øge dit stofskifte hele dagen.

Vægt tog

Muskler brænde flere kalorier end fedt. Vægt træning hver anden dag hjælper dig med at opbygge lean muskel, som er en af de bedste måder at øge stofskiftet. Når du føjer muskel til din krop arbejder dit stofskifte hurtigere, hvilket resulterer i hurtigere fedt tab.

Spise ret

Magert protein, fibre, hele frugter og rå grøntsager er de mest effektive fødevarer til at bruge din krop energi. Når kroppen arbejder hårdt på at nedbryde fødevarer, bliver dit stofskifte forhøjet. Også vælge en "snyde dag" hver uge og spiser flere kalorier end du gør resten af ugen. Denne metode tricks"" dit stofskifte i orden med en højere sats i stedet for at tilpasse sig et sæt kalorieindhold niveau.

Spis ofte

Når du spiser, kroppen fordøjer maden og denne proces bruger kalorier. Spise mindre sunde måltider og snacks hver fire timer hæver dit stofskifte. En ekstra fordel af at spise ofte er at du vil føle fyldigere og ikke spise for meget på enhver ét måltid.

Isvand

Drikke otte til ti glas vand om dagen har mange sundhedsmæssige fordele. Du føler dig fyldigere, når du drikker vand hele dagen og vil ikke spise for meget. Drikke isvand er effektive til at brænde mere energi, fordi dit stofskifte arbejder hårdere for at varme din krop, når indtager iced drikkevarer.

Morgener

Der er to enkle livsstilsvaner, der vil kick start dit stofskifte. Spis et sundt måltid med magert protein og fiber i morgen. Dette vil forhindre dig i at spise mere senere i dag og få dit stofskifte arbejder for at nedbryde den mad, du spiser. Der er også fordele til træning i morgen. Udøver i et rask tempo for så lidt som 10 minutter sætter dit stofskifte i højt gear, og "after burn"-effekt af en energisk workout holder dit stofskifte forhøjet i timer bagefter.

Livsstil

Sigt efter syv timers søvn pr. nat, flytte mere og reducere stress. Disse tre vaner har en stor indflydelse på stofskiftet, og de går hånd i hånd. Mangel på søvn og stress kan føre til en træg stofskifte. Opholder sig sunde og aktive holder dit stofskifte revved.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com