Homøopatiske midler for en Abscessed tand

07/13/2010 by admin

En abscessed tand er en farlig infektion. En byld er en inficeret lomme fyldt med pus på roden af tanden. Til sidst, skal denne byld modtage professionel behandling af din tandlæge, da det kan blive livstruende. Men mens du venter på en aftale med din tandlæge, der er nogle fælles homøopatiske midler til at lindre smerten.

Metoden tepose

En kombination af en tepose og Ibuprofen kan hjælpe med tidlig debut af en infektion, mens også sløvende smerten. For at bruge denne, skal bylden i de tidlige stadier af infektion. Besøg din lokale købmand eller apoteket for at købe begge produkter. Sikre, at du tager den anbefalede dosis af Ibuprofen, og derefter placere tepose inde i munden nær sted af smerte. Hvis du ved, hvilken tand er inficeret, tryk tepose mod tandkødet af inficerede tanden. Du kan også placere en knivspids salt i bunden af tanden før du placerer tepose på området.

Grapefrugt frø ekstrakt

Grapefrugt frø ekstrakt spray og kapsler kan købes i en helsekostforretning, og er en stor naturlig kilde for smertereduktion. En ekstra fordel er grapefrugtkerneekstrakts evne til at bekæmpe en bakteriel infektion. Denne metode er måske den nemmeste og mest direkte. Start behandlingen ved at spraye grapefrugt frø ekstrakt direkte på de inficerede tanden. Hvis det ønskes, kan du også tage kapslerne på dette tidspunkt til yderligere at reducere smerter og infektion.

Kaliumcarbonat mundskyl

Dette hjem afhjælpe er meget effektiv, hvis det udføres i forbindelse med anvendelse af en fed på det inficerede område. Bland 1/4 tsk af kaliumkarbonat i et halvt glas vand, derefter hvislen det i munden. Skylle munden tre til fire gange om dagen vil resultere i reduktion af smerter forårsaget af infektion i roden af den abscessed tand.

Dræning infektionen

Hvis du kan se de inficerede lomme omkring tandkødsranden, er dræne infektionen en effektiv løsning. Det første skridt er at kærtegne det inficerede område med anisolie, som vil hjælpe med sløvende smerten. Vent i ca 30 minutter før dræne det inficerede område med en steriliseret straight pin. Hold stiften direkte i en flamme i 30 sekunder og derefter stikke den inficerede lomme nær din tand. Følg dette ved at klemme lommen og fjerne pus. Bruge brintoverilte til at skylle munden efter dræning det inficerede område.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com