Fødsel smertelindring

07/10/2010 by admin

Labor smerter varierer fra én kvinde til næste. De fleste kvinder vælger en form for smertelindring under fødslen, mens andre bruger naturlige metoder til at håndtere smerte. Fødsel pain relief muligheder omfatter epidurals, spinal blokke, IV infusioner, injektioner eller naturlig smertelindring.

Epidural

En fælles metode til fødsel smertelindring er en epidural. Denne procedure indebærer en sygeplejerske eller læge placere et kateter i ryggen, som sender medicin til den nederste del af kroppen hele tiden. Medicin bruges normalt er en kombination af narkotiske og lokalanalgetika. En epidural tager tid til at arbejde og afhjælpe ikke alle smerter.

Spinal blok

En spinal blok ligner en epidural. Men medicinen administreres på én gang i stedet for at blive administreret kontinuerligt. Denne metode blokerer smerte helt og bruges ofte til Cesearean-sektion leverancer.

Kombinerede Epidural med Spinal blok

Denne metode giver mulighed for øjeblikkelig smertelindring med en kontinuerlig strøm af medicin, der er tilgængelige når / hvis den spinal blok aftager.

IV infusioner eller injektioner

Nogle kvinder kan vælge at modtage medicin via en IV eller ved injektion. Typisk, de vil blive givet en form for narkotiske og eventuelt et beroligende middel til at lette fødsel processen. Disse medikamenter vil ikke helt stoppe smerter fornemmelser, men plejer at gøre dem mere udholdelig.

Naturlig smertelindring

Mange kvinder vælger for at administrere smerter naturligt. En populær metode bruges til at kontrollere smerter består af særlige vejrtrækning mønstre og visualisering af en beroligende sted. Skiftende positioner (siddende, stående, liggende), er massage og hypnose andre mulige måder at håndtere smerte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com