Årsager til ømme gummer

06/08/2010 by admin

Årsager til ømme gummer

De fleste mennesker har beskæftiget sig med røde, hævede tandkød på et tidspunkt, og kan lide ingen regne ud, hvordan at stoppe blødningen, betændte smerte. Hævede tandkød er udløst af mange ting, med forskellige udviklingsmæssige, smitsomme og medicinske årsager. Hvis du børste og floss regelmæssigt, bør du undgå nogle pest opbygning og forhindre hævede tandkød.

Fordærve sår

Canker sår eller sår i munden, kan udvikle inde i munden, herunder på taget af munden, tungen, i nærheden af tandkødsranden og indersiden kinder. Fordærve sår heler inden for to uger, og ubehag omkring tandkødet generelt aftager inden for et par dage.

Begyndervanskeligheder

Næsten alle oplever ømt tandkød under begyndervanskeligheder proces, under vorden, barndommen eller voksenalderen med påvirket visdom tænder. Tænder forsøger at skubbe, udløser smerter og ubehag i tandkødet hvor de forsøger at bryde igennem. Dette gør både børn og voksne cranky og elendige med den smerte de føler. Begyndervanskeligheder er en normal udviklingsproces; Derfor sutter spædbørn ofte på bideringe til sygeplejerske ømt tandkød og tænder, mens ældre tage smertestillende medicin og spise kolde bløde fødevarer som Jell-O og is når ammende visdomstænder.

Nekrotiserende ulcerøs tandkødsbetændelse (KLUMPE)

Nekrotiserende ulcerøs tandkødsbetændelse er i modsætning til andre former for gingivitis, fordi ikke kun er tandkødet betændt og blødning, men de er smertefulde og ømme. KLUMPE er udløst af en bakteriel infektion, som udvikler sig hurtigt på tandkødet. Smerten kan mærkes, selv når intet er at røre tandkødet, og tandkød væv mellem tænderne bogstaveligt bliver ødelagt. Syge kan også opleve dårlig ånde og ondt i halsen.

Parodontitis

Denne tyggegummi infektion kan ødelægge væv og knogler, der er i din mund. Syge opleve hævede, røde og lilla tandkød, som ondt, når rørt, børstet eller flossed. De kan også have dårlig ånde, eller føler der er en konstant dårlig smag i munden. Nogle af deres tænder kan blive løst, som tilstanden forværres.

Medicin

Flere typer af medicin, især Anti-beslaglæggelse medicin, kan forårsage tandkødsproblemer. Ifølge epilepsi Foundation, har Dilantin forårsaget gingival hyperplasi, som udløser rød, smertefuld tandkød. Børn har tendens til at udvikle dette mere end voksne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com