Typer af Dental Bridgework

06/27/2010 by admin

Typer af Dental Bridgework

Hvis du har oplevet nogle dental spørgsmål og overvejer bridgework, er at kende de forskellige typer af broer tilgængelige nyttigt. Fordi ikke alle mennesker har de samme tandproblemer, er der flere muligheder for dental bridgework. Høring med din tandlæge er naturligvis, den bedste måde at lære, hvilke bro vil være bedst for dig.

Traditionelle fast bro

En traditionel fast bro er en, der er fremstillet fra indtryk taget på din tandklinik. Det består af kunstige tænder, der ligner rigtige tænder og passer med din naturlige bid. En krone er cementeret over de eksisterende tænder, der er ved siden af de manglende tænder, som broen erstatter. Disse naturlige tænder er reduceret forud modtagelsen kronen. Broen er så cementeret på disse kroner.

Harpiks agglomererede Bridge

En harpiks fæstnede type af broen er forankret til de naturlige tænder med harpiks og metal bands. Denne type af broen reducerer behovet for barbering ned de naturlige tænder i forberedelse til kroner. Harpiks fæstnede bro er et godt valg når abutment tænderne er sunde, stærke og frie fra fyldninger. Metal ankre er cementeret naturlige abutment tænder og den kunstige bridgework er så forankret til metal-bands.

Cantilever bro

Det er muligt for en fast bro forankres til bare en naturlig tand. Denne type af broen er almindeligt kendt som en cantileverbro. Cantilever bro er mest almindeligt forankret til kindtænder den længst tilbage i munden. Det er vigtigt, at den en tand, der cantilever bro er forankret til er sund og stærk. Nogle Tandlæger foretrækker at bruge cantilever bro på patienter mangler deres fortænder. Rådfør dig med din tandlæge om den rigtige løsning til dit behov.

Flytbar bro

Ikke alle tandbro arbejde er fast. En flytbar bro minder delproteser i, at broen består af kunstige tænder og er knyttet til abutment tænderne med lille ledning vedhæftede filer. Selv om små ledningerne er fastgjort til de tilstødende tænder, kan broen fjernes. En fordel ved flytbare broen er at det kan være løsrevet nemt og fjernes for rengøring. Ulempen ved en flytbar bro er at det ikke er så stærk og kan svække over tid med kontinuerlig fjernelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com