Hvad de kan forvente efter TMJ kirurgi

06/27/2010 by admin

Den temporomandibulær fælles er meget kompliceret, meget gerne en bold og socket men med evnen til at glide, også. Denne fælles er, hvad giver mulighed for åbning og lukning af munden, samt taler, tygge og synke. Kæbe fælles problemer ofte er omtalt som TMJ, men dette faktisk refererer til navnet på fælles. TMD er en syge joint, der er behov for reparation. TMD kan forårsage mange problemer som begrænset kæben fælles bevægelighed, ledsmerter, hovedpine, kæbe popping, earaches, svimmelhed og problemer med at åbne og lukke munden. De fleste patienter har ikke brug for kirurgi, men dem, der bør vide hvad de kan forvente.

Rehabilitering

Rehabilitering for TMJ kirurgi varierer og omfatter normalt strækker kæben med en plastik enhed inden for to dage efter operationen. Længden af rehabilitering, afhænger af sværhedsgraden af TMJ sygdom og andre faktorer, men typisk vare fra seks uger til 6 måneder efter operationen. Resultatet afhænger også af en række faktorer, herunder patientens compliance.

Fordele

Blandt de positive resultater, der kan være forventede følgende TMJ kirurgi er øget mund åbning, mindre ledsmerter og forbedret tygge evne. Indlæg kan også forbedre.

Komplikationer

Som med enhver form for kirurgi, er der mulige komplikationer. De mest almindelige af disse hævelse af ansigt, især i det fælles område, og smerter i det fælles område eller i ansigtet. Der er mulighed for at ørerne vil blive påvirket, også. Dislokation af fælles er en anden mulig komplikation.

Følg Ups og fremtidige operationer

Det er meget vigtigt at følge din kirurgs postoperative instruktioner. Forslag om fysioterapi, medicin og kost er den mest vigtige og bør ikke tages let. Følge op med din kirurg, som instrueret, og ikke forsømme nogen eksamener. Sørg for at informere din læge om din TMJ operation før at have nogen anden form for kirurgi, således at antibiotika kan gives til at mindske risikoen for infektion.

Advarsler

Undgå klæbrig, sprøde eller hårde fødevarer, kontakt sport eller aktiviteter, der kan forårsage skader på implantater. Hvis du er interesseret er interesseret i at spille nogen kontakt sport, tale med din kirurg for at finde ud af, hvis du kan gøre, så ved hjælp af specialudstyr.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com