Fødevarer, du kan spise på et lavt Carb kost

11/08/2010 by admin

En lav-carb kost har mange begrænsninger, der afhænger af både type af lav-carb diæt, og fasen af kosten. Der er mange fødevarer, men som kan spises på en low-carb diæt, og er en del af en nærende og tilfredsstillende morgenmad, frokost, middag eller snack.

Morgenmad

Mens morgenmadsprodukter, pandekager og andre high-carb billetpris er forbudt på en low-carb diæt, er der mange andre fødevarer, du kan spise. Tykke skiver af bacon kan ledsage en skorpe-mindre tærte med fyld af spinat og ost, om din sundt low-carb morgenmad protein, calcium og jern. Omeletter er en endnu mere enkel low-carb morgenmad, og kan indeholde skinke, bacon eller andet kød. Tilføjelse af low-carb grøntsager såsom zucchini eller broccoli, giver ekstra fiber og ernæringsmæssige værdi til din omelet.

Frokost

Skabe en lav-carb frokost ved at placere stykker af kylling eller kalkun på en skive ost, og rulle den. Du kan også placere skiveskåret kød og revet ost på et salatblad, falsning det til at skabe en salat wrap. Rester fra den foregående er dags middag en anden simpel måde hen til lave en low-carb frokost.

Middag

Der er mange fødevarer, du kan spise til middag, hvis du er på en lav-carb diæt. Cook skrællet og deveined shimp med revet parmesanost, hvidløg og frisk basilikum at gøre en lækker appetitvækker. Gnid krydderier på en kylling og stege det i din ovn til en hovedret, og tjene det med en side af mosede blomkål. For at gøre mosede blomkål, der er en lav-carb alternativ til kartoffelmos, damp blomkål indtil meget mørt og tilsæt ristet hvidløg før mase det grundigt.

Snacks

Devilled æg er en tilfredsstillende low-carb snack, og kan foretages på forhånd at give hurtigt tilgængelige snacks til enhver tid at sultestrejkerne mellem måltider. Andre populære snacks omfatter svinekød rinds og nødder som mandler, valnødder og macadamias. Mange low-carb kostvaner begrænse nødder indtil senere i programmet, men, da de kan resultere i langsommere vægttab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com